DRAM bulunuyor mu bunda hocam?![]()
Sandisk Extreme SDSSDX3N-500G-G26 500 GB 5000 - 4000 MN/s M.2 Pcıe Gen 4.0 Nvme SSD Fiyatı ve Özellikleri
Sandisk Extreme SDSSDX3N 500G G26 500 GB 5000 4000 MN s M.2 Pcıe Gen 4.0 Nvme SSD özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Bu fiyata düşmüşken daha iyi olur.
arkadaşın attığı ssd ye bakabilirsin eğer marka takıntın varsa msi spatium m450 bak 4 yada 5 yıl garantide vardıLink Alınır mı arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bu fiyat bandında farklı önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Marka takıntım yok. En uygun ve en kaliteli seçeneği bulmaya çalışıyorum.arkadaşın attığı ssd ye bakabilirsin eğer marka takıntın varsa msi spatium m450 bak 4 yada 5 yıl garantide vardı
DRAM olmaması büyük bir eksiklik mi?DRAM bulunmuyor. Kalite potansiyeli olan DRAM'li tek model Exceria G2 şu anlık. PX500'de de bulunmuyor.
Değil. 1.5k civarında olan modellere göre kalitesi daha iyi olanlardan, bir eksi oluşturmaz.DRAM olmaması büyük bir eksiklik mi?
Öyle denebilir. SN5000 yerine de tercih edilebilir.Peki. Bu durumda en mantıklı seçenek Sandisk mi oluyor?
Bütçe çok ince hocam. O aşıyor bütçemi.sn5000 500gb çok daha iyi olur
Eski konuları araştırırken birinin işletim sistemi kurulursa DRAM olmaması eksi oluşturur gibi bir şey söylemiş. O konuda ne yapacağız. Bende OS kuracağım.Öyle denebilir. SN5000 yerine de tercih edilebilir.
Yok la aynı fiyat neredeyseBütçe çok ince hocam. O aşıyor bütçemi.
Hayati derecede eksi oluşturmaz dram bulunsa bile dandik olduktan sonra dramin bir anlamı kalmıyorEski konuları araştırırken birinin işletim sistemi kurulursa DRAM olmaması eksi oluşturur gibi bir şey söylemiş. O konuda ne yapacağız. Bende OS kuracağım.
Ne gibi bir kayıp yaşatır tam olarak?Yok la aynı fiyat neredeyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayati derecede eksi oluşturmaz dram bulunsa bile dandik olduktan sonra dramin bir anlamı kalmıyor