Tamamdır. Performans arasında fark yoksa kingston daha hoşuma gitti kalsın o zaman. Teşekkürler iyi forumlarÇok fark etmez. Sen bilirsin. Ucuzu al geç.
Tamamdır. Performans arasında fark yoksa kingston daha hoşuma gitti kalsın o zaman. Teşekkürler iyi forumlarÇok fark etmez. Sen bilirsin. Ucuzu al geç.
Dostum yanlış biliyorsun ve burada kaç kişi sana yanlışını anlatmaya çalışıyor, bu ısrar niye?2 adet ram kullanırsan 1600 de çalışmıyor aynen.
Ram'in 1 adet'i 1600 de çalışır.
2 adet olunca bantgenişliği 2x olur ve iki ramın hızları birleşir.
Quad channel ram henüz yok. Quad söylemem yöneticinin sözünü misal olarak göstermemdir.
Kendinizi kandırıyorsunuz abiler.Dostum yanlış biliyorsun ve burada kaç kişi sana yanlışını anlatmaya çalışıyor, bu ısrar niye?
Kendinizi kandırıyorsunuz abiler.
O zaman 460 gb kullandığınız hdd'leri 500 gb olarak kabul ediyorsunuz.
Bit yeniği küçük detaylarda saklı
Bu küçük detaya hiç dikkat etmemiştim benim ssd 930 gbymiş cruciale dava açmaya gidiyorum.Kendinizi kandırıyorsunuz abiler.
Benim de 1tb 500 olarak gösteriyor. AA pardon ikiye bölmüşüm.Bu küçük detaya hiç dikkat etmemiştim benim ssd 930 gbymiş cruciale dava açmaya gidiyorum.
öyle mi oluyormuş yaDual chanel mantığı böyle çalışıyor.
Eğer 1 adet 3200 mhz ram takarsan o hızın yarısını kullanırsın.
Yani 1600 mhz hızda çalışır.
İkinci aynı ram'ı yanına takarsan Dual chanel özelliğine kavuşur 3200 mhz hızı tamı tamına alırsın.
Bu konu hakkında çok tartışdım diğer forumlarda. Ama nafile.
Adamlara diyorum bana inanmıyorsan o zaman Cpu-z programında neden tek Ramın Yarı-yarıya hızı olduğunu gösteriyor?
Yok bilmem ne konuşuyolar kendi anladıkları kadarıyla.
Firmalar enayi değil tek ramın hızını 3200 mhz yapsın.
Mesela 500 gb HDD yada başka bir bellek alıyon.
Neden 460 gb civarı çıkıyor? Kağıt üzerinde adamları kandırmaca oyunu derler buna.
Hocam double channel HDD sen bilmiyor musun 1 tb dan 2 tane alcan ki 1tb olsun yoksa 500 çalışırBenim de 1tb 500 olarak gösteriyor. AA pardon ikiye bölmüşüm.![]()
diğer forumdakiler de çabalamış ona üzüldümKendinizi kandırıyorsunuz abiler.
bu arada 1tb ssd aldım 930gb gözüküyo 70gb dolandırmışlar ya tühdiğer forumdakiler de çabalamış ona üzüldüm
CPU-Z Data Rate' i gösteriyor (effective clock)CPU-z mhz değeri 1 adet ram girişinde olan ramın hızını gösteriyor hep.
Siz gülün eğlenin![]()
Link var mı okumak keyifli oluyordiğer forumdakiler de çabalamış ona üzüldüm
Böyle böyle zengin oluyor bunlar.diğer forumdakiler de çabalamış ona üzüldüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada 1tb ssd aldım 930gb gözüküyo 70gb dolandırmışlar ya tüh
ilk mesajda " Bu konu hakkında çok tartışdım diğer forumlarda. Ama nafile. " böyle demiş hiç arayamayacağımLink var mı okumak keyifli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle böyle zengin oluyor bunlar.