Google Chrome ile alakalı bir sorun.

xFavian

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba dostlar ben bilgisayarıma format attım ve Google Chrome'yi görev çubuğuna aldım. Görev çubuğundaki Google Chrome'yi açarken başka Google Chrome penceresi açılıyor sebebi nedir önceden böyle değildi direkt açtığım yer ol
1659287914099.png
uyordu.

Chrome da kullanıcıları kontrol et fazladan kullanıcı olabilir

Merhaba dostlar ben bilgisayarıma format attım ve Google Chrome'yi görev çubuğuna aldım. Görev çubuğundaki Google Chrome'yi açarken başka Google Chrome penceresi açılıyor sebebi nedir önceden böyle değildi direkt açtığım yer olAlıntıyı görüntüleuyordu.
Severim google i edge gec mis gibi

Son düzenleme:
Merhaba dostlar ben bilgisayarıma format attım ve Google Chrome'yi görev çubuğuna aldım. Görev çubuğundaki Google Chrome'yi açarken başka Google Chrome penceresi açılıyor sebebi nedir önceden böyle değildi direkt açtığım yer olAlıntıyı görüntüleuyordu.
bende de böyle

Dilerseniz https://signinup.com/google-chrome-...r-bilgisayarda-google-chrome-neden-acilmiyor/ linkimizde yer alan güncel sorun giderme içeriğimizi inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz.

Saygılarımızla

Geri