anlamadığım şekilde bugün google çok yavaşladı google görseller hiç çalışmıyor bile chrome dan kaynaklı sandım operada denedim yine böyleydi sorun ne olabilir internet hızım da 50 mbps diğer internet siteleri de açılıyor üstelik
ram 16 gb arkada sadece discord varKaç gb ram kullanıyorsunuz? Arkada birden fazla şey çalışıyor mu? Çalışıyorsa ne çalışıyor?
yine aynı sorun görseller açılmıyorBen bugün brave browser'a geçiş yaptım google'ye nazaran daha iyi yanları var istersen gizlilik bölümünü okuyup indirebilirsin bence son zamanlardaki en güzel browser brave'dir
Google'den daha hızlı olduğu söyleniyor evet bir fark var ama o kadar fazla yok yinede rahatlarsın geçersen
Peki dns'in ile alakalı bir sorun olabilirmi dns'ini kontrol et istersenyine aynı sorun görseller açılmıyor
otomatikteydi 8.8.8.8 8.8.4.4 e geçtim hala aynıPeki dns'in ile alakalı bir sorun olabilirmi dns'ini kontrol et istersen
eğer değiştirdiysen klasik dns'e geç
Selam bu sorun windows kaynaklı. Aynı sorunu yaşadım Amazon Prime ve bazı siteler tehlikeli olarak görünüyor ve hiç çalışmıyordu. Bende amazon desteğe yazdım. Windows kaynaklı olduğunu ve formattan başka çare olmadığını söylediler. Ek olarak bazı çözüm önerileri yaptılar ama hepsi sadece bilgisayarı resetleyene kadar çalışan geçici çözümlerdi. Üzgünüm ama tek çaresi format.anlamadığım şekilde bugün google çok yavaşladı google görseller hiç çalışmıyor bile chrome dan kaynaklı sandım operada denedim yine böyleydi sorun ne olabilir internet hızım da 50 mbps diğer internet siteleri de açılıyor üstelik