Neler Yeni

google çok çok yavaş

TypeOveR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adnan yücel
anlamadığım şekilde bugün google çok yavaşladı google görseller hiç çalışmıyor bile chrome dan kaynaklı sandım operada denedim yine böyleydi sorun ne olabilir internet hızım da 50 mbps diğer internet siteleri de açılıyor üstelik

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Kaç gb ram kullanıyorsunuz? Arkada birden fazla şey çalışıyor mu? Çalışıyorsa ne çalışıyor?

FareV

80+ Bronze
Ben bugün brave browser'a geçiş yaptım google'ye nazaran daha iyi yanları var istersen gizlilik bölümünü okuyup indirebilirsin bence son zamanlardaki en güzel browser brave'dir
Google'den daha hızlı olduğu söyleniyor evet bir fark var ama o kadar fazla yok yinede rahatlarsın geçersen

TypeOveR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adnan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bugün brave browser'a geçiş yaptım google'ye nazaran daha iyi yanları var istersen gizlilik bölümünü okuyup indirebilirsin bence son zamanlardaki en güzel browser brave'dir
Google'den daha hızlı olduğu söyleniyor evet bir fark var ama o kadar fazla yok yinede rahatlarsın geçersen
yine aynı sorun görseller açılmıyor

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-01-21 232202.png
    Ekran görüntüsü 2022-01-21 232202.png
    156.8 KB · Hit: 26

FareV

80+ Bronze

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Hakan Keser
anlamadığım şekilde bugün google çok yavaşladı google görseller hiç çalışmıyor bile chrome dan kaynaklı sandım operada denedim yine böyleydi sorun ne olabilir internet hızım da 50 mbps diğer internet siteleri de açılıyor üstelik
Selam bu sorun windows kaynaklı. Aynı sorunu yaşadım Amazon Prime ve bazı siteler tehlikeli olarak görünüyor ve hiç çalışmıyordu. Bende amazon desteğe yazdım. Windows kaynaklı olduğunu ve formattan başka çare olmadığını söylediler. Ek olarak bazı çözüm önerileri yaptılar ama hepsi sadece bilgisayarı resetleyene kadar çalışan geçici çözümlerdi. Üzgünüm ama tek çaresi format.

TypeOveR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
adnan yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
formatlamıştım ilk gün sorun olmamıştı ancak şuan sorun tekrar başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri