Neler Yeni

Google Drive ücretini ödemezsem ne olur?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Drive 15 GB ücretsiz depolama sunuyor. Depolama artırma seçeneği var yıllık 90 liraya 100 GB almayı düşünüyorum. Yıl dolduğunda süre bittiğinde upload ettiğim 100 GB'lık veri silinir mi? Tam olarak ne oluyor net bilgi bulamadım.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Joga Bonito
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Drive 15 GB ücretsiz depolama sunuyor. Depolama artırma seçeneği var yıllık 90 liraya 100 GB almayı düşünüyorum. Yıl dolduğunda süre bittiğinde upload ettiğim 100 GB'lık veri silinir mi? Tam olarak ne oluyor net bilgi bulamadım.
e yani parasını ödemediğin hizmette adamlar senin verilerini yıllarca saklayacak halleri yok. Muhakkak belli bir süre sonra ödemezsen siliniyordur.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e yani parasını ödemediğin hizmette adamlar senin verilerini yıllarca saklayacak halleri yok. Muhakkak belli bir süre sonra ödemezsen siliniyordur.
İşte muhakkakta kalmak yerine net bilgi lazım bana.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ayetullah Taylan
Net bilgi silinmiyor sonsuza kadar saklanıyor boşuna para verme

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Net bilgi silinmiyor sonsuza kadar saklanıyor boşuna para verme
100 GB'ta yükseltmek için mecburen ödeme yapacağım. 1 yıl dolduktan sonra yüklemelerim silinmeyecekse ve görebileceksem tekrar para vermeme gerek yok. Öğrenmek istediğim tam o olarak bu.

Top Bottom