Neler Yeni

Google Drive ücretini ödemezsem ne olur?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,026
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Drive 15 GB ücretsiz depolama sunuyor. Depolama artırma seçeneği var yıllık 90 liraya 100 GB almayı düşünüyorum. Yıl dolduğunda süre bittiğinde upload ettiğim 100 GB'lık veri silinir mi? Tam olarak ne oluyor net bilgi bulamadım.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Drive 15 GB ücretsiz depolama sunuyor. Depolama artırma seçeneği var yıllık 90 liraya 100 GB almayı düşünüyorum. Yıl dolduğunda süre bittiğinde upload ettiğim 100 GB'lık veri silinir mi? Tam olarak ne oluyor net bilgi bulamadım.
e yani parasını ödemediğin hizmette adamlar senin verilerini yıllarca saklayacak halleri yok. Muhakkak belli bir süre sonra ödemezsen siliniyordur.

e yani parasını ödemediğin hizmette adamlar senin verilerini yıllarca saklayacak halleri yok. Muhakkak belli bir süre sonra ödemezsen siliniyordur.
İşte muhakkakta kalmak yerine net bilgi lazım bana.

Net bilgi silinmiyor sonsuza kadar saklanıyor boşuna para verme

Net bilgi silinmiyor sonsuza kadar saklanıyor boşuna para verme
100 GB'ta yükseltmek için mecburen ödeme yapacağım. 1 yıl dolduktan sonra yüklemelerim silinmeyecekse ve görebileceksem tekrar para vermeme gerek yok. Öğrenmek istediğim tam o olarak bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,499
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri