❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

google one kullanilan hesaplarda olmuyor mu acaba
Ben hiç kullanmamıştım oldu. Kullanılanlarda olmuyormuş. Yeni hesap açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu farklı bir yoldan çözdüm. Yapamayan arkadaşlar için açıklayayım. Kendi hesabımızda olmamasının sebebi Türkiye adresleri kayıtlı olan kartlar veya google pay profili varsa kabul etmiyor. Ben kendi kullandığım mail adresim ve kendi öğrenci edu mailimle kayıt olmayı başardım yeni hesap açmama gerek kalmadı. Buyrun;
Hesaptaki bütün kartları google hesap yöneticisinden kaldırın öncelikle. zorunlu abonelik falan varsa ondan kaynaklı kart girmenizi isteyebilir papara kartınızı vs girebilirsiniz ama adres kısmını vpnden hangi ülke yaptıysanız onu girin.

google pay profili kaldırma için şöyle bir link var;
https://payments.google.com/payments/u/0/home#settings/launchWipeout=true bu linke ödeme profili ekle yazısı çıkana kadar girin ve olanları kaldırın. (ana hesabınız yapmak istediğiniz hesabınızdaki ödemeler)

Sonra yukarıdaki adımları tekrarlayın. Amerika numarasına vs gerek kalmıyor direkt aşama 2 den devam edebilirsiniz.

Hayırlı olsun şimdiden.

Kanıt;
Alıntıyı görüntüle
Aynen böyle birebir aynısını yaptım ben de.

Yapanlar hangi vpni kullandı?
Bende Mullvad vardı onu kullandım. ExpressVPN vs beleşe Amerika veriyorsa onda da deneyebilirsin. ProtonVPN de bak.

Aga seri yardım bunun nası yapıcaz
Alıntıyı görüntüle

Hocam yardım eder misini

Hocam nası yaptınız ss e bakar mısınız nası yapıcam
Telefon number generator dan bakıyorsan biraz şans meselesi, posttaki arkadaşın aldığı yerden telefon numarası alabilirsin. Almana rağmen bunu diyorsa bilmiyorum o zaman.

Aboneliği yönetin kısmında “pro” yazıyor ama tıklayınca “ abonelik yok” yazıyor. Neyi başaramadık acaba :)

her şeyi hallettim. kullanırken vpn ile mi kullanmam gerek
Üyeliği açana kadar vpn ile halletmeniz lazım sonrasında kapatabilirsiniz.

Bu hatayı alanlar gmail hesabınız açık olduğundan size bu hatayı veriyor sağ üstten kullanıcıyı değiştirip amerika vpn ile açtıgınız gmaili seçin

Hocam bu 1000 kredi aylık düzenli mi geliyor yoksa tek seferlik mi ?

AİLE PAYLAŞIM YAPAMAYANLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM

Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.

kendi numarası ile yapıp sorun yaşayan oldu mu?
ben kendi numaramla yaptım şu anlık sorun yok

Hocam bu 1000 kredi aylık düzenli mi geliyor yoksa tek seferlik mi ?
aylık sıfırlanıyor. veo kredi sayfasında detayları yazıyor.
Bknz; Kredi Sistemi Hakk.

Güncel durum paylaşıyorum yeni gmail hesabından yaptım ana hesabımdaki ödeme planını silerek ana hesabımdaki aileye dahil oldum ana hesabımı askıya aldılar doğrulamasını yaptım kimlik bilgilerimle şuanda ana hesabımdaki one paylaşımını kapatarak yeni hesaptakini açtım ve 5 tane aile üyesinden faydalanmasını sağladım.Sorusu olan varsa yazabilir.
aile paylaşımı ne oluyor hocam tam olarak

Flow dan veo 3 fast veya veo 2 fast video uretince ses gelmiyor dün geliyordu ses nasıl düzeltebilirim ?

yeni sıfır hesap açıp ona konudaki işlemle gemini pro alıp tekrar mı aile paylaşımı yaptınız hocam.

Kişisel hesabımı kullanarak üye oldum ancak herhangi bir öğrenci doğrulması yapmadan doğru direk kabul etti. Edu uzantılı adresi nereden giriyoruz ?

yeni sıfır hesap açıp ona konudaki işlemle gemini pro alıp tekrar mı aile paylaşımı yaptınız hocam.
yok yeni hesapla eski hesaptaki aileye katıldım ve google one diğer ailelerle paylaştım ama eski hesaptaki ödeme planını kartını kaldırmanız lazım

Gemini telefon uygulamasında giriş yaptım hesaba vpnsiz. Şu anda hesabımda abonelik yok olarak gözüküyor. Bilen ya da bu sorunu çözen oldu mu ?

Geri