StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,220
Ben hiç kullanmamıştım oldu. Kullanılanlarda olmuyormuş. Yeni hesap açabilirsin.google one kullanilan hesaplarda olmuyor mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen böyle birebir aynısını yaptım ben de.Sorunu farklı bir yoldan çözdüm. Yapamayan arkadaşlar için açıklayayım. Kendi hesabımızda olmamasının sebebi Türkiye adresleri kayıtlı olan kartlar veya google pay profili varsa kabul etmiyor. Ben kendi kullandığım mail adresim ve kendi öğrenci edu mailimle kayıt olmayı başardım yeni hesap açmama gerek kalmadı. Buyrun;
Hesaptaki bütün kartları google hesap yöneticisinden kaldırın öncelikle. zorunlu abonelik falan varsa ondan kaynaklı kart girmenizi isteyebilir papara kartınızı vs girebilirsiniz ama adres kısmını vpnden hangi ülke yaptıysanız onu girin.
google pay profili kaldırma için şöyle bir link var;
https://payments.google.com/payments/u/0/home#settings/launchWipeout=true bu linke ödeme profili ekle yazısı çıkana kadar girin ve olanları kaldırın. (ana hesabınız yapmak istediğiniz hesabınızdaki ödemeler)
Sonra yukarıdaki adımları tekrarlayın. Amerika numarasına vs gerek kalmıyor direkt aşama 2 den devam edebilirsiniz.
Hayırlı olsun şimdiden.
Kanıt;
Alıntıyı görüntüle
Bende Mullvad vardı onu kullandım. ExpressVPN vs beleşe Amerika veriyorsa onda da deneyebilirsin. ProtonVPN de bak.Yapanlar hangi vpni kullandı?
Telefon number generator dan bakıyorsan biraz şans meselesi, posttaki arkadaşın aldığı yerden telefon numarası alabilirsin. Almana rağmen bunu diyorsa bilmiyorum o zaman.Aga seri yardım bunun nası yapıcaz
Alıntıyı görüntüle
Hocam yardım eder misini
Hocam nası yaptınız ss e bakar mısınız nası yapıcam