❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Evet arkadaşlar konusu daha önce açılmıştı ama öğrenci olanlar için anlatım yapılmıştı şimdi ben size öğrenci olmadan da 15 Ay Google Gemini ve VEO3 Almayı anlatıcam. SADECE 45-50TL bir numara ücreti ödüyeceğiz.

Gemini Pro ve VEO 3'e 15 Ay Ücretsiz Erişim Nasıl Sağlanır
⚠️ Bu yöntem SADECE ABD gmail için geçerlidir.
ABD’ye ait bir Gmail hesabı oluşturmak için VPN kullanmanız gereklidir. Bazen google yeni gmail açarken tel numarası soruyor bu kısımda sanal numara alabilirsiniz buradan aldım ben 45TL ödedim sadece. Başka sitelerde vardır ama coğu spam numara olduğu için google banlıyor. Papara ile bakiye yükleyebilirsiniz hiç bir şekilde reklam değildir başka bir yerde görmüştüm bende bu gün bakiye yükleyip gayet numaramı aldım. Adımları ve nasıl alındığını iyi izleyin 1 kerelik sms geliyor çünkü.

Neyse başlıyalım

Vpn açın amerika lokasyon ;

1. Geçici EDU e-posta oluşturun
Şu bağlantıya giderek geçici bir EDU e-posta adresi oluşturun:
🔗 https://etempmail.com/
Oluşan e-posta adresini kopyalayın.
Bazen otomatik yenileniyor edu mail seçince sayfayı Manuel.yenileyince edu mail gelmiş olacaktır.

*** ÖNEMLİ : Gmail hesabını Amerika VPN Açtıktan sonra oluşturun daha sonra size telefon numarası sorucak oraya da konunun başında anlattığım şekilde aldığınız numarayı girin daha sonra size bir google doğrulama kodu gelicek verdiğim sayfaya onu girip onaylayın bitti burda işimiz.

2. Gemini Pro Öğrenci Planına Kaydolun
Aşağıdaki bağlantıya gidin ve öğrenci planıyla kaydolun:
🔗 https://one.google.com/u/0/explore-plan/ai-premium-student?g1_landing_page=75&pli=1
Bu plan size Gemini Pro ve VEO 3'e 15 ay boyunca ÜCRETSİZ erişim sağlar.
● Kendi ABD Gmail hesabınızla giriş yapın.
● Birinci adımda aldığınız EDU e-posta adresini “Öğrenci Statünü Doğrula” alanına
yapıştırın.
Sanal kart ekleyin Papara sanal kart oluyor.

3. VEO 3 ile AI Video Oluşturun

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak VEO 3 üzerinden yapay
zekâ destekli videolar oluşturabilirsiniz:
🔗 https://deepmind.google/models/veo/

işlemleri tamamladığınızda 15 aylık gemini pro üyesi oluyorsunuz. Ve gemini üzerinden veo 2 videolar üretebilirsiniz. Veo 3 flow tarafınada veo 3 de kullanabileceğiniz 1000 kredi tanımlanıyor.

1559932814.png
Alıntıyı görüntüle
olm bu kadar uğraşmanıza gerek yok numaraya da gerek yok napıyonuz anlamadım

edu mail + amerikaya bağlanan vpn yetiyor şak diye aldım ben edu mailiniz yoksa sağlayıcılardan alın

2 TB alanı bedavaya verdi hemde 15 ay
Gemini pro ne işe yarar onu da bilmiyorum açıkçası

Rehberi yapan arkadaşın eline sağlık. Yaklaşık 5 dakika önce sorunsuz şekilde aldım. Sürecin en kritik adımı vpn açıkken google hesabı oluşturmak. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ücreti mukabilinde yapacak olanlar iletişime geçsin. Deniyorum olmuyor.
Mesaj atın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rehberi yapan arkadaşın eline sağlık. Yaklaşık 5 dakika önce sorunsuz şekilde aldım. Sürecin en kritik adımı vpn açıkken google hesabı oluşturmak. Teşekkürler.
Güle güle kullanın hocam.

Ücreti mukabilinde yardımcı oluyorum arkadaşlar artık şuanda 20 kişi mesaj atmış tek tek dönüş sağladım herkese.

Beyler daha simdi aldım ve bir sorunda cikmadi (telefon alma zoeunluluğu yok) basit bir sekilde anlaticam ona gore alırsınız. İcinde ucretsiz amerika vpn si olan vpni indiriyorsuniz. Sunucuyu amerika yapip vpn yi aktiflestiriyorsunuz. Daha sonra yeni bir google hesabi açıyorsunuz. Telefon ekleme kısmını atlayabilirsiniz zira zorunlu değil. Daha sonra edu mail almanız lazım. Internete free usa edu mail generator yazip 1 2 yere bakiyorsunuz. Size ucretsiz veren bir siteye girip edu mailinizi aliyorsunuz ( not kısmına kaydedin daha sonra kaybetmemek için recory key+mailinizi). Daha sonra ilk sayfadaki linki konulan ogrenci indirimi sayfasınını açıyorsunuz. Pro surume yukselt , kart bilgilerini yaz, gibi islem yapacaksiniz. En son bankanızdan onay verdikten sonra islem onaylaniyor. 15 dakika surdu toplam. Vpnyi kapattim ve gemini pro sürümü hala aktif devam ediyor. Vpnli kullanmak zorunda degilsiniz. America telefonu satın almak zorunda degilsiniz ( Not: ilerde bir zorunluluk çıkarırmı emin degilim ama suanlik 1 para vermeden 15 ay pro surumu kullanabileceğim).

Ekler

• 1000075898.webp
    1000075898.webp
    133.9 KB · Hit: 92
Beyler daha simdi aldım ve bir sorunda cikmadi (telefon alma zoeunluluğu yok) basit bir sekilde anlaticam ona gore alırsınız. İcinde ucretsiz amerika vpn si olan vpni indiriyorsuniz. Sunucuyu amerika yapip vpn yi aktiflestiriyorsunuz. Daha sonra yeni bir google hesabi açıyorsunuz. Telefon ekleme kısmını atlayabilirsiniz zira zorunlu değil. Daha sonra edu mail almanız lazım. Internete free usa edu mail generator yazip 1 2 yere bakiyorsunuz. Size ucretsiz veren bir siteye girip edu mailinizi aliyorsunuz ( not kısmına kaydedin daha sonra kaybetmemek için recory key+mailinizi). Daha sonra ilk sayfadaki linki konulan ogrenci indirimi sayfasınını açıyorsunuz. Pro surume yukselt , kart bilgilerini yaz, gibi islem yapacaksiniz. En son bankanızdan onay verdikten sonra islem onaylaniyor. 15 dakika surdu toplam. Vpnyi kapattim ve gemini pro sürümü hala aktif devam ediyor. Vpnli kullanmak zorunda degilsiniz. America telefonu satın almak zorunda degilsiniz ( Not: ilerde bir zorunluluk çıkarırmı emin degilim ama suanlik 1 para vermeden 15 ay pro surumu kullanabileceğim).
Evet bu şekilde de yapılıyor ama kısa süreli kullanım için bu tarzda 20 den fazla hesap açtım yarısından fazlası kapandı, kapanmaz ise şansınıza :) Güle güle kullanın hocam.

Mesaj atın hocam.

Güle güle kullanın hocam.

Ücreti mukabilinde yardımcı oluyorum arkadaşlar artık şuanda 20 kişi mesaj atmış tek tek dönüş sağladım herkese.
Profilinize girilmiyor. Siz mesaj atabilir misiniz?

Banada mesaj gönderir misin bende denedim yapamadım numara girilmesi isteniyor

Mesaj gönderdim hocam.

Son düzenleme:

Mesaj gönderdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri