GOOGLE ŞİFRE VERİ İHLALİ UYARISI

osmanenes

80+
Reaksiyon skoru
8
Googlda kayıtlı olan bütün şifrelerimi her girdiğimde google şu uyaryı veriyor: Az önce kullandığınız şifrenin bir veri ihlali sonucu açığa çıktığı anlaşıldı. Google şifre yöneticisi şifrenizi hemen değiştirmenizi öneriyor.
Şifremi değiştirip tekrar google kaydedersem yine aynı uyarıyı veriyor. Bütün şifrelerimse oluyor bu. Ne yapacağım şimdi şifrelerimi google'ye kaydetmemem mi lazım?

Şöyle yapalim öncelikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mail adresini şu siteye gir sonucunu buraya at

Altta çıkacak şeyleri buraya at

Eğer varsa tabii

Mail adresinu de karala ,görünmesin buraya atarken

şifrelerinizi googleye kaydetmeyin bilgisayarınıza erişirlerse tüm bilgilerinize erişirler aklınızda tutun yada başka uygulamalar var daha güvenli

Şöyle yapalim öncelikle

Mail adresini şu siteye gir sonucunu buraya at

Altta çıkacak şeyleri buraya at

Eğer varsa tabii

Mail adresinu de karala ,görünmesin buraya atarken
Şu 2 si birinde telegram felan diyor ben hayatımda telegram kullanmadım

Ekler

• 1000016671.webp
    1000016671.webp
    65.2 KB · Hit: 40
Şu 2 si birinde telegram felan diyor ben hayatımda telegram kullanmadım
hocam veri sızıntısı yaşamışsınız 2 ayda 2 defa hemde, şöyle yapın size tavsiyem. Öncelikle bir defter alın yanınıza bu deftere bütün hesaplarınızı yazın ve o sitelere giderek tek tek bütün hesapların şifresini değiştirin ama bütün şifreler farklı olsun birbirinden 176 site kaydım vardı Wattpad veri ihlali yaşadım 176 siteye girerek hepsinde benzersiz şifre yaptım. Şifreleri kafanızdan sallayarak hepsini farklı yapın. Uyarı devam ediyorsa şifresini değiştirdiğiniz hesapta kullandığınız şifreyi başka bir yerde de kullanıyorsunuz o yüzden. Benim tavsiyem google şifrelerde kayıtlı ne kadar hesap/site varsa tek tek oralara gidip şifrelerinizi değiştirmeniz

hatta gmail şifrenizi de güncelleyin ne olur ne olmaz. Bilgileriniz paylaşılmış ama nelerin paylaşıldığını bilmediğimiz için veri sızıntısının büyüklüğünü bilmediğimiz için biz daha garanti yoldan çözelim

Geri