Google Temporary nedir?

ddarkbrother20

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,853
Arkadaşlar kaynak yayınevinden kitap alacaktım. Tam kart bilgilerini girdim mesaj geldi Temporary tarafından üyeliğiniz yapıldı, daha sonraki zamanlarda para çekilecektir diye. Baktım internette. Milletten zorla para çekiyorlarmış. Bu olayın aslı nedir? Annem şimdi bankayı arıyor bu durumla alakalı.

"
Merhaba

Google Destek Forum'larına Hoşgeldiniz.

Beklemede olan işlemler Hesabınızda, GOOGLE *TEMPORARY HOLD şeklinde belirtilen bir ödeme görebilirsiniz. Banka ekstrenizde kısaltılmış olarak gösterilebilir. Bu durum, ödemenin onay beklediği ve henüz işlenmediği anlamına gelir. İşleme süreci tamamlandığında bu bildirim kaybolur.

Google'dan bir şey satın aldığınızda hesabınızda "GOOGLE*" ile başlayan ve Google ürününün adıyla ya da başka bir açıklayıcıyla sona eren bir ödeme bilgisi görürsünüz.
Google'da sık gerçekleştirilen satın alma işlemlerinden bazıları banka ekstrenizde aşağıdaki gibi gösterilebilir. Bu açıklayıcılardan bazılarının kısaltması verilebilir.

Google'ın sizden yanlışlıkla ödeme aldığını düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz.
Daha detaylı makeye buradan ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Yinelenen ödemeleri ve abonelikleri yönetmek için tıklayınız.

İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sevgilerle
"

Ödeme beklemede kaldığı için çekiyor olabilir eğer değilse "itiraz edebilirsiniz." linkinden itiraz et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,500
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri