Googleda hiçbirşey yapamıyorum

J0kerr

80+
Reaksiyon skoru
78
Biraz önce googleu kapattım şimdi birşeye bakmak için geri açtığım alta eklediğim resimdeki görselle karşılaştım ve hiçbirşeye giremiyordum bilgisayarı resetledim fakat durum devam ediyor. Googleu açtığımda bomboş beyaz bir ekran çıkıyor üst çubuktan birşeyi arattığımda ekran aynı kalıyor ve sol üstte yüklenemedi yazıyor. Sorunun ne olduğunu ve nasıl çözeceğimi bilen varsa yazabailir mi :/ şimdi silip tekrar yükleyeceğim.
Post automatically merged:

Biraz önce googleu kapattım şimdi birşeye bakmak için geri açtığım alta eklediğim resimdeki görselle karşılaştım ve hiçbirşeye giremiyordum bilgisayarı resetledim fakat durum devam ediyor. Googleu açtığımda bomboş beyaz bir ekran çıkıyor üst çubuktan birşeyi arattığımda ekran aynı kalıyor ve sol üstte yüklenemedi yazıyor. Sorunun ne olduğunu ve nasıl çözeceğimi bilen varsa yazabailir mi :/ şimdi silip tekrar yükleyeceğim.
Ek olarak geçmişe falan da bakmaya çalıştığımda aynı ekranla karşılaşıyorum

Ekler

• IMG_20210521_003837.jpg
    IMG_20210521_003837.jpg
    395 KB · Hit: 28
  • IMG_20210521_003733.jpg
    IMG_20210521_003733.jpg
    369.5 KB · Hit: 28
  • IMG_20210521_003721.jpg
    IMG_20210521_003721.jpg
    1.2 MB · Hit: 29
Masaüstünde Google Chrome simgesine sağ tıklayarak özelliklere tıkla
yukarıdan kısayol seçeneğine tıklayarak hedef bölümüne gel ve sonuna bunu ekle (-disable-gpu ) uygulaya basıp tamama bas

yukarıdan kısayol seçeneğine tıklayarak hedef bölümüne gel ve sonuna bunu ekle (-disable-gpu ) uygulaya basıp tamama bas
parantezleri ekleme :)

Ad geçerli değil. Yol ve dosya

Ad geçerli değil. Yol ve dosya
Yeni kısayol oluşturdum düzeldi :D teşekkürler sorunun onda olduğunu anlıyamazdım yoksa

Ekler

• IMG_20210522_132708.jpg
    IMG_20210522_132708.jpg
    1.2 MB · Hit: 26
Son düzenleme:
Geri