Çözüldü✓ GÖRSELDEKİ SORUN NEDEN KAYNAKLI OLABİLİR ?

omer.ylgn

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba iyi forumlar, güncel sayılabilecek bir sisteme sahibim fakat youtube gezerken görseldeki gibi renkler karışıyor. Mouse imleci üzerine getirince düzeliyor imleci çekince tekrar aynı şey oluyor. Oyunlarda veya başka bir şeyde bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir ?
r7 5700x3d ve 7700xt kullanıyorum. SteelSeries GG uygulaması açıkken gpu kullanımı sürekli %100 olarak görünüyor. aynı şekilde youtube video açıkken de %100 kullanım görünüyor video duraklatılınca %1lere düşüyor.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    7.9 KB · Hit: 77
Son düzenleme:
tarayıcının donanım hızlandırmasını kapatıp dener misin

Merhaba iyi forumlar, güncel sayılabilecek bir sisteme sahibim fakat youtube gezerken görseldeki gibi renkler karışıyor. Mouse imleci üzerine getirince düzeliyor imleci çekince tekrar aynı şey oluyor. Oyunlarda veya başka bir şeyde bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir ?
r7 5700x3d ve 7700xt kullanıyorum. SteelSeries GG uygulaması açıkken gpu kullanımı sürekli %100 olarak görünüyor. aynı şekilde youtube video açıkken de %100 kullanım görünüyor video duraklatılınca %1lere düşüyor.
Virüs gibi RAT ya da Trojan hiç korsan bir yazılım kullandınız mı genellikle RAT ve Trojanlar da beklenmedik sonuçlar gelebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada
  1. SteelSeries GG uygulamasını kapat, video izlemeyi test et.
  2. Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapat.
  3. GPU sürücüsünü DDU ile temizleyip yeniden kur (en güncel WHQL sürümünü).
  4. Başka bir tarayıcıda YouTube dene (Chrome, Firefox vb.).
  5. Overlay programları (MSI Afterburner, Discord) varsa kapat.
İyileşme olmazsa, codec ve sürüm bilgilerini paylaşabilirsin NOT: çözümü GPT üzerinden aldım bu 5 sorundan birini deneyin.

Virüs gibi RAT ya da Trojan hiç korsan bir yazılım kullandınız mı genellikle RAT ve Trojanlar da beklenmedik sonuçlar gelebilir.
Hayır hocam yeni temiz kurulum yaptım indirdiğim korsan bir yazılım yok. Gta 5 tr yama ve ac odysey tr yama dışında.
İyileşme olmazsa, codec ve sürüm bilgilerini paylaşabilirsin NOT: çözümü GPT üzerinden aldım bu 5 sorundan birini deneyin
deneyeceğim hocam teşekkür ederim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada
İyileşme olmazsa, codec ve sürüm bilgilerini paylaşabilirsin NOT: çözümü GPT üzerinden aldım bu 5 sorundan birini deneyin.
hocam youtube bir video açınca %100 gpu kullanımı vardı donanım hızlandırma kapatınca chrome %100 kullanma sorunu kalmadı ama GG uygulaması hala %100 kullanmaya devam ediyor. GG kapatınca sorun kalmıyor ama böyle bir şey yoktu neden böyle oldu acaba? Ayrıca GG kapatınca renklenme sorunu da çözüldü sanırım.

Ekler

• 3.webp
    3.webp
    46.2 KB · Hit: 3
Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatıp SteelSeries GG uygulamasını silip yükleyince sorun kalmadı. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,567
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri