Görüldü atan gaming gen tr

Reaksiyon skoru
42
Gaming gen tr den aldığım ürünü bugün garantiye bıraktım telefonda yok onu getirin yok şu lazım olur onu gondermezseniz kargoyu almayız diyen insanlar parçaların kutularını bile almadan gidebilirsiniz dedi hadi bakalım ne yapacaklar ekran kartında sorun çıksa kargoya veremeyecekler Instagram dan yazıyorum koskoca firma görüldü atıyor

Gaming gen tr den aldığım ürünü bugün garantiye bıraktım telefonda yok onu getirin yok şu lazım olur onu gondermezseniz kargoyu almayız diyen insanlar parçaların kutularını bile almadan gidebilirsiniz dedi hadi bakalım ne yapacaklar ekran kartında sorun çıksa kargoya veremeyecekler Instagram dan yazıyorum koskoca firma görüldü atıyor
Ahlak önemli bir kavram. Ülkemizde daha çok bulunsa keşke

kutularını bile almadan gidebilirsiniz dedi hadi bakalım ne yapacaklar ekran kartında sorun çıksa kargoya veremeyecekler
Bu kısımda beynimin %100 kullandım. Bu kısmı bana biraz daha detaylı anlatır mısın?

Müşteri hizmetlerine bağlanmak ta ayrı bir çaba istiyor 1 kişi çalışıyor sanırım o da altta kargolarla bakıyor saatlerce açmıyorlar telefonları bu siteden ürün alacak arkadaşların bilgisi olsun garanti sürecinde çok uğraşırsınız

Bu kısımda beynimin %100 kullandım. Bu kısmı bana biraz daha detaylı anlatır mısın?
Mesela ekran kartının içinde bir parça bozuk bu adamlar zaten sadece format gibi yazılımsal sorunları kendi halledebiliyor yani ekran kartı sorunu çıktı diyelim bunu nasıl garantiye verecekler Asus a kutusunu almadılar sadece kasayı aldılar benden onda da 2-3 saat bekledik birazdan alacağız dediler sonra şuan mesguluz kasayı alalım dediler muhtemelen minimum 1 ay gelmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri