Bilgi meraklısı
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O ne oluyorBIOS Flashback+ yapmayı dene
O ne oluyorBIOS Flashback+ yapmayı dene
O ne oluyor
rx 550 ye 5 5600 fazla değil mi hocam hayatımda gördüğüm en kötü toplama olabilir işlemci eyer uyumsuz da olabilir o yuzden de olabilirTeşekkür ederim yardımın için
Hmm bunuda deneyeyim ama flashback özeliği bu anakartta var mı bilmiyorum
varsa deneHmm bunuda deneyeyim ama flashback özeliği bu anakartta var mı bilmiyorum
Şuan idare etmesi için Rx 550 aldım ve hayır bu ikiliden dolayı değilrx 550 ye 5 5600 fazla değil mi hocam hayatımda gördüğüm en kötü toplama olabilir işlemci eyer uyumsuz da olabilir o yuzden de olabilir
Şuan baktım internette anakartinda bios flashback olduğu gözüküyor ama öyle bir yer yok eski bir işlemci takip bios mu güncellemeliyimBIOS Flashback+ yapmayı dene
Şuan baktım internette anakartinda bios flashback olduğu gözüküyor ama öyle bir yer yok eski bir işlemci takip bios mu güncellemeliyim
Dostum diyorumki flashback özelliği yok anakartimda R5 başka işlemci taksam görüntü gelir mi biostan kaynakliysa
Hocam pazartesi PC ye götüreceğim eski nesil bir işlemciyle açtırmayi deneyeceğim olursa bios yenileyeceğim ama merak ettiğim bu problem neden kaynaklanıyor . Eski biosta neden görüntü vermiyor
Hocam am4 1200 ile denesem bu anakarti açar değil mi bios eskiligibdeb kaynakliysaRica ederim umarım en kısa sürede sorunun çözüme kavuşur.