Yayıncıların kalça kemiklerini yere basarak aldıkları paraya bak ya biz boşuna yaşıyoruz, aynı sistem gamegarajdan 6.5 k'ya toplanır
Bu sistemi özelleştirerek ideal bilgisayara ulaşabilirsin;
Corax 4060 Ti | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alınmaz.
Bir tık fiyatı yüksek.
PSU o fiyata daha iyi olabilirdi.
Pahalı , krizin düzelmesini bekle , ssd kötü galiba , kasa ve psu kötü , ram den emin olamadım.AMD Ryzen 5 3600
Asus Prime B450-Plus
2 Adet × Apacer Panther 8GB 3200mhz
Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Super
James Donkey 240gb ssd
GamePower Horizon Gaming MESH 650W 80+ Bronze
bu nasıl 7564.37 TL
pny nasıl markadır ilk defa duydumda
ilk duyduğumda çok araştırdım bende. aslında bildiğimiz diğer ekran kartı üreticileri firmalarından bir farkı yok hatta çoğuyla ortak soğutma sistemlerini kullanıyorlar. pny şu konuda avantajlı hale geçiyor yıllardır quadro olarak bilinen ekran kartlarını üretip satıyordu ve sektörde tecrübeleri çok fazlapny nasıl markadır ilk defa duydumda
ilk duyduğumda çok araştırdım bende. aslında bildiğimiz diğer ekran kartı üreticileri firmalarından bir farkı yok hatta çoğuyla ortak soğutma sistemlerini kullanıyorlar. pny şu konuda avantajlı hale geçiyor yıllardır quadro olarak bilinen ekran kartlarını üretip satıyordu ve sektörde tecrübeleri çok fazla
Ortalama bir üretici palit inno3d gibipny nasıl markadır ilk defa duydumda
onlarıda ilk defa duydumOrtalama bir üretici palit inno3d gibi
SSD sorunlu,PSU kötü.AMD Ryzen 5 3600
Asus Prime B450-Plus
2 Adet × Apacer Panther 8GB 3200mhz
Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Super
James Donkey 240gb ssd
GamePower Horizon Gaming MESH 650W 80+ Bronze
bu nasıl 7564.37 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corax 4060 Ti | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4060 Ti 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu özelleştirip yaptım
amd nin render tarafında intelden daha iyi olduğunu duydum öylemiSSD sorunlu,PSU kötü.
İşlemci tarafında 10400F'e yönelmeni öneririm.
İşlemciden işlemciye değişir.amd nin render tarafında intelden daha iyi olduğunu duydum öylemi