İkiside çok güzel oyunlar gibi siz olsanız hangisini alırdınız gow 2018i yeni bitirdim o yüzden black myth wukong daha iyi olur düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Allah senin belanı versin spoiler uyarısı nerdeBlack myth wukongda gayet güzel oyun ama hikaye istiyorsan gow daha iyi iş çıkarıyor.Ama thorun ölmesi finalde asırı sacmaydı gereksiz yereydi.Ben terchimi wukongdan yana kullanıyorum
2 sinide oynayabilirsin vukongu satın alıcaksınız god of war'da illegal yollardan inidriceksiniz full güncel hali var son sürüm tertemiz devamİkiside çok güzel oyunlar gibi siz olsanız hangisini alırdınız gow 2018i yeni bitirdim o yüzden black myth wukong daha iyi olur düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
GOW ile rakip olacak oyun değil bana göre wukong. Wukong oynarken bir noktadan sonra sıkılmaya başlamıştım. GOW akıyor. Tercihim GOW olur, sonrasında wukong oynarsın.İkiside çok güzel oyunlar gibi siz olsanız hangisini alırdınız gow 2018i yeni bitirdim o yüzden black myth wukong daha iyi olur düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
Ragnarok hayatimda oynadığım en iyi 3 oyundan biri yapıştır direkİkiside çok güzel oyunlar gibi siz olsanız hangisini alırdınız gow 2018i yeni bitirdim o yüzden black myth wukong daha iyi olur düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?
black myth wukong alıp ragnorok u korsan indiririmİkiside çok güzel oyunlar gibi siz olsanız hangisini alırdınız gow 2018i yeni bitirdim o yüzden black myth wukong daha iyi olur düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?