Gözlerdeki Bulanıklığın Nedenleri: Göz Tansiyonu?

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
bazen bi gözümde veya 2 gözümde bi taraf bulanıklaşıyo böyle bişi oynuyo gibi hareket eden bişi oluyo.

bu neyden kaynaklıdrı acaba göz tansiyonu felanmı nedir tam

bazen bi gözümde veya 2 gözümde bi taraf bulanıklaşıyo böyle bişi oynuyo gibi hareket eden bişi oluyo.

Yorgunluktan . Bendede oluyor . Geçen bir kalktım kendime gelmeden dükkana gitmiştim müsteri geliyor şu ne kadar diyor ben görmüyom .

Yorgunluktan oluyor bazen 1 kere yaşadım forumda çok da bişey bulamazsın doktora git bence direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şuan mesela sağ gözüm bi tarafı bulanık yani bişey hareket ediyor ve bu iyi olmuyor. yani şu sıralarda oluyo bana yani
Migren olabilirmi acaba?

Yorgunluktan oluyor bazen 1 kere yaşadım forumda çok da bişey bulamazsın doktora git bence direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Migren olabilirmi acaba?
migren yok ağrı felan.
tek bu göz bazen sağ veya sol gözüm bişey hareket ediyor o noktada bulanık oluyo

göz numarası düşük biri bile yaşayabilir bunları ama düzenli olarak sorun çıkarıyorsa kolayı var doktora git. Benim yanlış hatırlamıyorsam 0.75 ve bu tür bulanma gibi şeyleri yaşayabiliyorum.

Gözün bozuluyor başka yere baktığında o şey hareket ediyorsa baktığın yöne doğru sonra aşşa iniyorsa

göz numarası düşük biri bile yaşayabilir bunları ama düzenli olarak sorun çıkarıyorsa kolayı var doktora git. Benim yanlış hatırlamıyorsam 0.75 ve bu tür bulanma gibi şeyleri yaşayabiliyorum.
gözlükmü illa yoksa çözümü olurmu
Gözün bozuluyor başka yere baktığında o şey hareket ediyorsa baktığın yöne doğru sonra aşşa iniyorsa
aynen öyle oluyor hocam nedir bu?

Geri