hocam benimde aynı şekilde olmuştu gözlüğünle bakınca çizik yeri görüyorsan ve seni rahatsız ediyorsa değiştirmen iyi olur fakat rahatsız etmiyorsa sorun olmaz benim kırılmıştı yine bir şey olmamıştı çizik seni rahatsız ediyorsa ve hep ona göz ucuyla bakıyorsan hani sallamış gibi olacağım ama şaşı kalabilirsin diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum fakat rahatsız etmiyorsa ilerki aylarda değiş daha iyi belki gözlük numaran büyür masraftan tasarruf edersin.1 Ay önce gözlük düştü kırılmadı ama çizildi tek cam sapasağlam diger cam yarı çizik ilerki aylarda değiştircem göz saglığıma zarar verirmi
Kesinlikle etmiyor çok köşelere doğru çizildi ddgistirmem 2 3 ay bulurhocam benimde aynı şekilde olmuştu gözlüğünle bakınca çizik yeri görüyorsan ve seni rahatsız ediyorsa değiştirmen iyi olur fakat rahatsız etmiyorsa sorun olmaz benim kırılmıştı yine bir şey olmamıştı çizik seni rahatsız ediyorsa ve hep ona göz ucuyla bakıyorsan hani sallamış gibi olacağım ama şaşı kalabilirsin diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum fakat rahatsız etmiyorsa ilerki aylarda değiş daha iyi belki gözlük numaran büyür masraftan tasarruf edersin.
Hocam benimde aynı şekildeydi gram dokunmayın daha çok çizmeyin 2-3 ay sonra değiştirin gözlük numaranız falan büyür büyümezsede değiştirmenize gerek yok fakat titizseniz değiştirebilirsiniz. İyi günler.Kesinlikle etmiyor çok köşelere doğru çizildi ddgistirmem 2 3 ay bulur