Gözlük Buğulandırmayan Maske Önerisi

yureksyz

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,414
Gözlük takarken 2 seçeneğim oluyor ya maske ya gözlük. Maske takarken gözlük taksam da göremiyorum takmasam da göremiyorum. Bu sebeple tabi ki maske takıyorum ama gözlük takmayınca göremiyorum. Bütçe sorunu yok korumadan ödün vermeden gözlük camını buğulandırmayacak maske önerisi istiyorum.

Lensim bittiği için gözlük kullanıyorum şuan. Maske evet böyle gıcık bişey yapıyor ama nasıl diyeyim yani hangi maskeyi takarsan tak öyle olur zaten bunun maske değiştirmekle alakası yok :D en iyisi lens al ben normalde lens kullanıyorum.

Lensim bittiği için gözlük kullanıyorum şuan. Maske evet böyle gıcık bişey yapıyor ama nasıl diyeyim yani hangi maskeyi takarsan tak öyle olur zaten bunun maske değiştirmekle alakası yok :D en iyisi lens al ben normalde lens kullanıyorum.
Lensin dezavantajı var mı peki almak için göz doktoruna gitmem gerekir mi?

Gözlük takarken 2 seçeneğim oluyor ya maske ya gözlük. Maske takarken gözlük taksam da göremiyorum takmasam da göremiyorum. Bu sebeple tabi ki maske takıyorum ama gözlük takmayınca göremiyorum. Bütçe sorunu yok korumadan ödün vermeden gözlük camını buğulandırmayacak maske önerisi istiyorum.
knk ben maskeyi takıp üstüne gözlük takıyorum bazen maskenin demirini burnumdan biraz ileride bırakıyorum gözlüğü demirin üstüne koyup kullanıyorum bazenlere stand gibi oluyo

1605549740656.png

gözlüğü tak sonra bu maskeyi tak :D

Ben Dışarda takmıyorum gözlük artık sinir oldum çay içerkende aynı

Ben iki yüzlü karaktersiz bant ile bu problemi çok kolay hallediyorum, nasıl mı? Maskenin iç tarafını elmacık kemiğinden buruna kadar yapıştırıyorum böylece hava sadece kenardan çıkıyor.

Beyler ben taktik buldum demiri alta oyun oyuk açın azcık üstünüde tam sığdırın gözlüğü olay bitti

Doğru valla ya. Otobüse biniyorum dünyam kararıyor resmen. Görüş mesafesi sıfır :D

Öyle bir maske yok. :D
Sabun sürme olayını bilmiyorum denemedim.
Bazı filtreler var, buğuyu tamamen engellemiyor ama aşırı azaltıyor.

knk istersen dünyadaki bütün maskeleri tak aynı şey olur havanın çıkacağı biryer olmadığı için gözlüğüne doğru çıkıyor oda buğu yapıyor (yapmayan maske bulursanda takma koruma sağlamaz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,199
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri