Gözlük camı odak sorunu

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Selamlar göz numarası artmış 2 50 idi iki göz de şuan biri 3.50 diğeri 3.25 adam dedi iyisinden al camı diye işte diyo göz numarasını arttırmıyor bu falan palavra gibi geldi abi takıyorum bu gözlüğü camın yan taraflarına bakınca bulanık ortası net ama öyle bir net ki teleskop gibi gözlük vermiş adam evde yürürken duvara çarptım .d neyse monitörü normalde hafif yukarı eğik şekilde kullanırım takınca okadar dik geliyor ki baya kaldırdım monitörü anca normal geliyor 3 güne alışırsın diyo bide ama mümkün değil olmazsa getir bakarız falan diyodu sizce alışırmı göz yoksa olmazmı farklı açılardan bakınca boyutlar değişiyor 5 şişe alkol almış gibi (7k girdi bide)

Abuzer kömürcü gibi oluyorum takınca

gozlugun alisma surecinde oldugunu dusunuyorum ben yeni gozuge gectigim zaman da ilk birkac gun bayagi alisamamistim bence goz alisir, ha olmazsa gidersiniz ayarini yaparsiniz siz sıkıntı etmeyin sizden fazladan para alacaklari yok ya

Miyosmart camdan bahsediyorsun yüksek ihtimal bende senle aynı cami kullanıyorum ( hatta numaralarımız bile aynı ) ilk 1 hafta bende rezil gibi gezdim şuan baya alıştım sende sabret. (Numaram gerçekten durdu kaç yıldır görmemde sorun yok aynı camlayım)

Miyosmart camdan bahsediyorsun yüksek ihtimal bende senle aynı cami kullanıyorum ( hatta numaralarımız bile aynı ) ilk 1 hafta bende rezil gibi gezdim şuan baya alıştım sende sabret. (Numaram gerçekten durdu kaç yıldır görmemde sorun yok aynı camlayım)
Hocam daha şimdi gördüm böyle bir camı olduğunu gerçekten işe yarıyormu.benşmde göz numaram 3.75 di sanırım en son bu sene kontrole gitmedim daha.

hocam öncelikle göz numaran doğru mu ölçüldü bazen hatalı ölçülüyor benim görmemde sıkıntı yoktu astigmat tek vardı
makinede 1.5 1.5 çıktı
doktorun yanında bir daha ölçtüm sadece astigmat var dedi

hocam öncelikle göz numaran doğru mu ölçüldü bazen hatalı ölçülüyor benim görmemde sıkıntı yoktu astigmat tek vardı
makinede 1.5 1.5 çıktı
doktorun yanında bir daha ölçtüm sadece astigmat var dedi
Hocam 2 kere ölçtüm doğruydu babam 1 85 150 gibi gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece gözlük camı mı 7k
Çerçeve ile birlikte

Alışırmı bilmiyorum ama yanların bulanık olması baya kötü geliyo

Hocam 2 kere ölçtüm doğruydu babam 1 85 150 gibi gözüküyor

Çerçeve ile birlikte

Alışırmı bilmiyorum ama yanların bulanık olması baya kötü geliyo
Hocam gerçekten işe yarıyormu acaba zaten normal kaliteli çerçeve caö yaptırsam 4.5k eğet bu işe yarıyorsa bende düşüncem.

Hocam gerçekten işe yarıyormu acaba zaten normal kaliteli çerçeve caö yaptırsam 4.5k eğet bu işe yarıyorsa bende düşüncem.
Hocam şuan alkollü gibi gördüğüm için bir şey diyemem ama yarıyodur muhtemelen

Hocam şuan alkollü gibi gördüğüm için bir şey diyemem ama yarıyodur muhtemelen
7 tuttu adam 6 ya indirdi daha önce de ondan aldım diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,889
Üyeler
183,026
Son üye