Neler Yeni

Gözünüz aydın - DA-SISTEM2 Yayınlandı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
burdayız kardeşim öyle düşünüyordum olmadı 3 kere üst üste 5k civarı sistem çıkabiliyormuş
Abdullah Bey'in kendi ağzından çıktığını söylüyoruz hâlâ inatla düşük bütçe olacak dediniz ama neyse alacaklara hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav kardeşim insanlar heyecanlı bir durumda bunun içinde konu açıyorlar eğer bakmak istemezsen bakmayabilirsin
Bu nasıl heyecan kardeşim ? Sistem çıktı video orada , git satın al ne diye "DA SİSTEM GELDİ" , "Evet beyler bakın video" diye 50 tane konu açıyorsunuz ? -ki forumun moderatörü zaten 1 tane açtı.

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Emir Furkan
Abdullah Bey'in kendi ağzından çıktığını söylüyoruz hâlâ inatla düşük bütçe olacak dediniz ama neyse alacaklara hayırlı olsun.

Bu nasıl heyecan kardeşim ? Sistem çıktı video orada , git satın al ne diye "DA SİSTEM GELDİ" , "Evet beyler bakın video" diye 50 tane konu açıyorsunuz ? -ki forumun moderatörü zaten 1 tane açtı.
ağzından çıkan şey bu sistemde "düşük bütçe olarak sayılabilir"gibi bişeydi.Ben 5600tl yi düşük bütçe olarak düşünmüyodum yani ki üst üste bu civarda çıkan 3. sistem

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ağzından çıkan şey bu sistemde "düşük bütçe olarak sayılabilir"gibi bişeydi.Ben 5600tl yi düşük bütçe olarak düşünmüyodum yani ki üst üste bu civarda çıkan 3. sistem
4k ve 4.5k altı sistem çıkarmayacağını forumda zaten dile getirdi de sen neyi tartışıyorsun hâlâ benimle dostum ? Sana gerçekleri söylüyorum hâlâ yok şöyleydi yok böyleydi , şunu bilmiyordum böyle oldu falan diyorsun. Neyse iyi forumlar.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
şaka gibi ya hiç beklemiyordum durduk yere 500tl zarar ettik ekran kartının falan kutusunu açmamış olsam iade edip DA sistemi alırdım çok üzüldüm şuan, nasip değilmiş.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Allah var kasa güzel şimdi :)
Kasa güzel olabilir kardeşim bütün sisteme aynı kasayı koyuyorlar. Çoğu markayla anlaşmalı çalışıyorlar farklılık yapılabilirdi. Kasaya bir lafım yok kasa güzel.

Aynı değerde performansı ve özelliği olan bir kasa söyle onu koysunlar :) ( F/P )
Donanım arşiwinin sistem toplamasından bahsediyoruz. Bütün sistemlerine aynı kasayı koyuyorlar. Farklılık olabilir artık.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
5.600 TL bir çok kişi için "düşük bütçe" değil. Doğrudur.
Ama daha önceden de konuları oldu, oraya da yazmıştık.
Büyük ihtimalle firma anlaşmaları, stok durumları vs. yüzünden böyle olmuştur.
Belki Abdullah daha düşük bileşenler ile sistem toplamıştır, ama firmanın verdiği fiyat avantajlı/uygun gelmemiş olabilir.
Yani toplanan sistemler tamamen özgür sistemler değil.
Abdullah "3.000 TL'ye RTX 2060'lı olsun" deyince olmuyor.
O yüzden bileşenleri F/P olarak güncellemiş olabilir.
Çünkü bu sistem de "Capitan" gibi fiyatına göre gayet iyi.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kasa güzel olabilir kardeşim bütün sisteme aynı kasayı koyuyorlar. Çoğu markayla anlaşmalı çalışıyorlar farklılık yapılabilirdi. Kasaya bir lafım yok kasa güzel.

Donanım arşiwinin sistem toplamasından bahsediyoruz. Bütün sistemlerine aynı kasayı koyuyorlar. Farklılık olabilir artık.
Tamam , aynı özelliklerde sen öner bir kasa onu koysunlar. Var mı öyle bir kasa ?

Top Bottom