GPU %45 Fan 85 Derece Furmark

Hiç çekirdek hızı düşürdün mü ? Eğer düşürmeydiysen ve test ettiğinde bir sorun olmuyor ise düşürmeye devam et voltajı. Bi yerden sonra sistem reset atar siyah ekran olur (önemli şeyler değil korkma bu arada normal bu durum UV de) o zaman voltaj az kaldı demektir tekrar yükseltirsin biraz. Stabil olucak şekilde. AMA yavaş yavaş düşür mesela şimdi 1115mV falan dene.
1115'e çektim herhangi bir tepki yok.
Daha Düşürsem mi bilemedim.

1115'e çektim herhangi bir tepki yok.
Daha Düşürsem mi bilemedim.

İyice test et ama en önemli nokta stabilite öyle düşürdüm bitti diyemessin, rehberde gösterdiğim benchmark programları ile iyice zorlayarak test et.

İyice test et ama en önemli nokta stabilite öyle düşürdüm bitti diyemessin, rehberde gösterdiğim benchmark programları ile iyice zorlayarak test et.
Furmark 3dkdır çalışıyor bir sıkıntı yok.
Fan hızı %74 düşürim mi onu zararı olur mu ?
Gpu 85 dereceden 78 dereceye düştü.

Bir sıkıntı yok gibi şuan.
Siz fan hızına ne diyorsunuz ?

Şuan böyle bişey olmaz diyorsun fakat oyun oynarken bi anda oyundan atar veya PC reset atarsa söylenirsin, o yüzden furmark ile test etme diyorum benim dediğim testler kartı "Gerçek" anlamda test eden testler. Fan hızı için %80 altı uygun dedim ama mümkün mertebe otomatik fanda bırak UV yaparken.

Şuan böyle bişey olmaz diyorsun fakat oyun oynarken bi anda oyundan atar veya PC reset atarsa söylenirsin, o yüzden furmark ile test etme diyorum benim dediğim testler kartı "Gerçek" anlamda test eden testler. Fan hızı için %80 altı uygun dedim ama mümkün mertebe otomatik fanda bırak UV yaparken.
Tamamdır Birazdan Gow gireceğim orda bi 30-60dk oynadıktan sonra tekrar bakarım voltaja.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,539
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri