Neler Yeni

Gpu cpu fan vb değerleri ayarlama ve kontrol etmek için program ihtiyacı

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
Merhaba arkadaşlar sistemi 1 ay önce topladım, tüm ürünleri kendim seçtim ve uygun olduklarını düşündüm bağlantıyıda kendim yaptım bazen fanlar gereksiz açılıyor gibi hissediyorum ve acaba en iyi halinde kullanıyor muyum parçaları emin değilim, sistem parçalarını yazacağım tecrübelerinize göre beni yönlendirmenizi isteyeceğim kullanmam gereken uygulamalar yapmam gerekenler hakkında vs. şimdiden teşekkür ederim.

sıvı soğutucu rampage infinite c30 takılı
ekran kartı markası galax
kasa msı mag pano 100r
güç kaynağı msı mag 850 plus

1744468154117.png

1744468331810.png

Boşta sadece opera açıkken durum bu şekilde bios güncellemesi yaptım expo açtım

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Vederson
Normal hocam bi sıkıntı yok kendisi ayarlıyor zaten, yakın zaman önce ben de afterburner indirdim msi center indirdim, başka bir fan uygulaması daha indirdim hiçbirinden pek memnun olmadım en iyisi hepsini kaldırıp bios ve nvidia ayarlarına bırakmak.

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Çil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal hocam bi sıkıntı yok kendisi ayarlıyor zaten, yakın zaman önce ben de afterburner indirdim msi center indirdim, başka bir fan uygulaması daha indirdim hiçbirinden pek memnun olmadım en iyisi hepsini kaldırıp bios ve nvidia ayarlarına bırakmak.
Teşekkür ederim hocam işlemci boşta sıcak gibi geldi sadece o yüzden gerildim

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Vederson
Belli bi sıcaklık altında çalışmıyor zaten Prime95 indirip test yap bak bakalım max kaçı görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,502
Üyeler
172,245
Son üye
glifberg
Top Bottom