GPU Kullanımı %0 Sorunu

Anıll

80+
Reaksiyon skoru
10
Bir anda oldu bu olay. Bilgisayarı açma tuşuna bastığımda açılmıyor. Bazı takılı USB'leri kaldırdığımda açılıyor, sonra geri takıyorum. USB'leri çıkarmadan açılmıyor. Oyunlarda ise ana menüde işlemci %70 - %100 arası ekran kartı da %0 - %40 arasında. Oyun içerisinde işlemci sabit %100'de GPU %0. PSU'dan olabilir mi sizce?

Bir anda oldu bu olay. Bilgisayarı açma tuşuna bastığımda açılmıyor. Bazı takılı USB'leri kaldırdığımda açılıyor, sonra geri takıyorum. USB'leri çıkarmadan açılmıyor. Oyunlarda ise ana menüde işlemci %70 - %100 arası ekran kartı da %0 - %40 arasında. Oyun içerisinde işlemci sabit %100'de GPU %0. PSU'dan olabilir mi sizce?
Performans kaybı var mı?

Performans kaybı var mı?
Evet büyük performans kaybı var. Oyunda devamlı takılmalar oluyor. Ana menüdeyken %40 - %100 arası kullanım oluyor. Ama oyun içinde %0 - %10 arası.

1593464235235.png

Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 2GB
İşlemci: AMD Phenom 8650 2,3GHz
Umarım çözebiliriz. :(
Ters köşe ettin umduğum gibi değilmiş.
Grafik birimi yokmuş.
Ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yükler misin.
Ekran kartınız AMD ise 20.2.2'den öte bir sürüm yüklemeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign

Ters köşe ettin umduğum gibi değilmiş.
Grafik birimi yokmuş.
Ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yükler misin.
Ekran kartınız AMD ise 20.2.2'den öte bir sürüm yüklemeyin.

@crazyreign
https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-6000-series/amd-radeon-hd-6570 Windows 10 64 Bit | Catalyst Software Suite olanı DDU ile kaldırıp tekrardan kurdum. Ama sorun halen devam ediyor.

Üzgünüm bilemedim aklıma başka bir şey gelmiyor. Sorun PSU'dan kaynaklı değil o kesin. Yarın diğer arkadaşlar da gelir. Belki çözüm bulurlar.
Yinede teşekkürler hocam. USB'leri çıkarmadan bilgisayarın açılmaması da anormal.

Yinede teşekkürler hocam. USB'leri çıkarmadan bilgisayarın açılmaması da anormal.
Aynen

Kasanın USB girişine değilde anakartın USB girişine takıp dener misin. Acaba sistem açılacak mı.

Gariplik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,662
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri