gpu kullanımı anlık %0 a düşüyor

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
msi afterburner dan bakıyorum kullanım bazen 0 düşüyor oyunda donma oluyor sonra geri düzeliyor

ssd de problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramleride test ettim sıkıntısı yok

msi afterburner dan bakıyorum kullanım bazen 0 düşüyor oyunda donma oluyor sonra geri düzeliyor

ssd de problem yok

ramleride test ettim sıkıntısı yok
1694159614235.png

Yanına vantilatör mü koydun be adam nasıl la.
alaka?

Ryzen 5500
Msi 3060 12 gb
Gskill 3600mhz cl18 16 gb ram
650w thermaltake psu
msi a520m-a pro 4600mhz(oc) anakart
Kullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.

Kullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.
yeni monitör aldım ondan sonra gitmeye başladı

pardon yanlış yere yazdım gpu kullanımı düşmesi neden oluyor ki acaba ya

şimdi de elektrik gidiyor monitörden dolayı onu çözmeye çalışıyorum o yüzden yanlış yere yazmışım

yeni monitör aldım ondan sonra gitmeye başladı

pardon yanlış yere yazdım gpu kullanımı düşmesi neden oluyor ki acaba ya

şimdi de elektrik gidiyor monitörden dolayı onu çözmeye çalışıyorum o yüzden yanlış yere yazmışım
Güç gelmemesinden dolayı olabilir gpu bozulmuş olabilir yani görüntüyü aktaramıyor olabilir veya işlemcin gpuyu besleyemiyor olabilir çokça sebep.

Güç gelmemesinden dolayı olabilir gpu bozulmuş olabilir yani görüntüyü aktaramıyor olabilir veya işlemcin gpuyu besleyemiyor olabilir çokça sebep.
yeni monitör aldım elektrik gitmeye başladı şimdi de monitör enerji sınıfı E bu sorun bitti başka sorun geldi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,186
Üyeler
187,290
Son üye
metalic
Geri