msi afterburner dan bakıyorum kullanım bazen 0 düşüyor oyunda donma oluyor sonra geri düzeliyor
ssd de problem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ramleride test ettim sıkıntısı yok
alaka?Yanına vantilatör mü koydun be adam nasıl la.
Yüzde 0'a düşmesi çok olağan bir durum mu?
vantilatör ?Yüzde 0'a düşmesi çok olağan bir durum mu?
Bizimkinde sucuk pişirmelik oluyor diyorum çok düşük.vantilatör ?
Ryzen 5500
Kullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.Ryzen 5500
Msi 3060 12 gb
Gskill 3600mhz cl18 16 gb ram
650w thermaltake psu
msi a520m-a pro 4600mhz(oc) anakart
yeni monitör aldım ondan sonra gitmeye başladıKullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.
pardon yanlış yere yazdım gpu kullanımı düşmesi neden oluyor ki acaba yaKullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.
şimdi de elektrik gidiyor monitörden dolayı onu çözmeye çalışıyorum o yüzden yanlış yere yazmışımKullanım 0’a düşmesi voltajın az gelmesinden dolayı olabilir yada elektriğin düşük gelmesinden psu,dan dolayı normalde bir dırım değil hiç.
Kanka kullanım diyor ısınmasını kastetmiyo.Bizimkinde sucuk pişirmelik oluyor diyorum çok düşük.
Güç gelmemesinden dolayı olabilir gpu bozulmuş olabilir yani görüntüyü aktaramıyor olabilir veya işlemcin gpuyu besleyemiyor olabilir çokça sebep.yeni monitör aldım ondan sonra gitmeye başladı
pardon yanlış yere yazdım gpu kullanımı düşmesi neden oluyor ki acaba ya
şimdi de elektrik gidiyor monitörden dolayı onu çözmeye çalışıyorum o yüzden yanlış yere yazmışım
yeni monitör aldım elektrik gitmeye başladı şimdi de monitör enerji sınıfı E bu sorun bitti başka sorun geldi yaGüç gelmemesinden dolayı olabilir gpu bozulmuş olabilir yani görüntüyü aktaramıyor olabilir veya işlemcin gpuyu besleyemiyor olabilir çokça sebep.
Pardon acelem vardı görmemişim.Kanka kullanım diyor ısınmasını kastetmiyo.