ayıptır sorması meslek ne abiSağolasın valla ilgilendiğin için bir an önce sabah olsa da gidip denesem
abi kolay gelsin gece gece valla o zaman XDfree lance 2d animasyon reel Otel resepsiyonu
sağolasın gece çalışmak güzel ya hele hele resepsiyonda gelen giden çok olmuyor farklı işler de yapabiliyorsunabi kolay gelsin gece gece valla o zaman XD
yarın çekip atacağım video da.abi kolay gelsin gece gece valla o zaman XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
ektradan video da çekip atar mısın sıkıntının
ne kadar takılıyor merak ettim
abi kolay gelsin gece gece valla o zaman XD
bu da asetto nun videosuabi kolay gelsin gece gece valla o zaman XD
Takılmaları görüyor musunRDR 2 DE Kİ DEĞERLER ama bazen anlık gpu kullanımı 0 a düşüyor
bu da asetto nun videosu
Söylediğin 528 i indiriyorum şimdi indirdikten sonra yazacağım tekrardansürekli ekran görütüsü alıyormuş gibi duruyor sanki
driver sürümünü Alıntıyı görüntüle
şuna çeksene
ama google da arat kendi sayfasında bulur sana sonra
Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu sana uygun bu ekran kartın ve sisteminle uygunsa bir indir sonra tekrar dene geforge experince yi kurmayı sakın unutma bak
528 i indirdim ama hala anlık takılmalar mevcutsürekli ekran görütüsü alıyormuş gibi duruyor sanki
driver sürümünü Alıntıyı görüntüle
şuna çeksene
ama google da arat kendi sayfasında bulur sana sonra
Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu sana uygun bu ekran kartın ve sisteminle uygunsa bir indir sonra tekrar dene geforge experince yi kurmayı sakın unutma bak
Çok teşekkür ederim valla baya ilgilendin sağolRTX 3070 sistemde oyunlarda anlık takılmalar
Arkadaşlar Windows güncel, driverlar güncel, 2 tane SSD kullanıyorum sağlıkları iyi durumda. Sıcaklıklar gayet normal fakat oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum. Saniyeden kısa sürüyor bunlar. Şu videoda 18. saniyede gerçekleşen ile birebir aynı. GPU kullanımı anlık hafif düşüyor ve birazcık...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
R7 5800X, RTX 3070 sistemde FPS DROP, takılma sorunu
Ekran kartı: Gigabyte 3070 vision OC. Anakart: ASUS ROG STRIX B550-E Gaming. İşlemci: Ryzen 7 5800X. RAM: Corsair Vengeance 32 GB CL16 3200MHz. Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm. SSD: XPG 1TB SX8100 PCI-e GEN3x4 M.2 2280 SSD (3500 MB okuma / 3000 MB yazma) HDD: Seagate 1TB Ironwolf 64MB 5900RPM...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bir incele istersen belki yardımcı olabilir
Çünkü benim bilgim bu kadar daha fazla vermeye çalışırsam yalan yanlış şeyler demeyeyim