Yardım GPU sıcaklığı normal mi?

Reaksiyon skoru
14
Sistemimde 6900 XT gpu var. 2k ve en yüksek çözünürlükte Star Wars Jedi Survivor oynamaya başladım şuan ve ekran kartı sıcaklığım 90-92 civarında dolanıyor. Güç tüketimi ise 285W civarında geziyor. Gpu fan 2900 rpm hızda dönmekte. Arkadaşlar bu sıcaklıklar normal mi?

değil sıcaklıkta rpmlerde çok yüksek modeli nedir?

Sistemimde 6900 XT gpu var. 2k ve en yüksek çözünürlükte Star Wars Jedi Survivor oynamaya başladım şuan ve ekran kartı sıcaklığım 90-92 civarında dolanıyor. Güç tüketimi ise 285W civarında geziyor. Gpu fan 2900 rpm hızda dönmekte. Arkadaşlar bu sıcaklıklar normal mi?
baya fırlamış , kart ne kadar süredir sende ?

Daha fazla kullanmadan bakım yapman veya yaptırman senin için iyi olur. Sıcaklık değerlerin çok yükseklerde geziyor. Hangi model olursa olsun kesinlikle çok yüksek sıcaklık değerleri.

bakım istiyor kart bakımını yaptır arkadaş dışını temizleyip sana vermiş hiç bakım görmemiş herhalde

2. elden aldım 1-2 aydır bende ama cihazın kondisyonu çok iyi durumda dıştan göründüğü kadarıyla. İçi de hiç açılmamış şimdiye kadar
Garantisi bittiyse bir termal bakım yapılabilir. Kasa modeliniz nedir ? Kaç adet fan var ? Hangi işlemci soğutucuyu kullanıyorsunuz ?

arkadaşın dediği gibi daha fazla kullanmadan önce bakım yaptır normal sıcaklık 92 dereceye tırmanıyorsa hotspot 110larda geziyordur

Garantisi bittiyse bir termal bakım yapılabilir. Kasa modeliniz nedir ? Kaç adet fan var ? Hangi işlemci soğutucuyu kullanıyorsunuz ?
Garantisi bitti. Kasamın yan kapağı bile açık. Thermalright assassin kule tipi soğutucu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi daha fazla kullanmadan önce bakım yaptır normal sıcaklık 92 dereceye tırmanıyorsa hotspot 110larda geziyordur
Şuan oyun içi 84 civarlarında geziyor sıcaklık

Garantisi bitti. Kasamın yan kapağı bile açık. Thermalright assassin kule tipi soğutucu var.

Kasa marka modelin nedir ? Kaç adet fan var ?

dostum kullanma öyle 84de gezmesinin sebebi ısınmaması değil hotspot 110 a vurduğu için throttle yiyor cihaz normal ısı düşüyor clock speed düştüğü için git bakımını yaptır öyle kullan 3 fanlı ekran kartı için zaten rpm de yüksek

ayrıca artık bize bi hotspot bilgisi ver furmak testi yap 5 dakikalık hotspot ısısı gözükür şekilde ss at

Son düzenleme: