GPU SICAKLIĞI SORUM OLACAKTI

Bİ resim atabilir misin? Tipini merak ettim mesh mod yapınca
Atayım hocam ki benim sineklik yamuldu biraz yoksa çok daha iyi ayar çekilir.
Post automatically merged:

Bİ resim atabilir misin? Tipini merak ettim mesh mod yapınca
Şu şekil gözüküyor bende, ön akrilik panel vidalı ve tırnaklı kolayca çıkıyor tırnağı kırmayın yeter.

Ekler

• IMG_20201007_140129.jpg
    IMG_20201007_140129.jpg
    1.8 MB · Hit: 44
  • IMG_20201007_140117.jpg
    IMG_20201007_140117.jpg
    1.2 MB · Hit: 55
Atayım hocam ki benim sineklik yamuldu biraz yoksa çok daha iyi ayar çekilir.
Post automatically merged:

Şu şekil gözüküyor bende, ön akrilik panel vidalı ve tırnaklı kolayca çıkıyor tırnağı kırmayın yeter.
Bayağı güzel duruyor. Karanlık olduğu için tabi tam anlayamadım ama güzel gibi yorumladım. Ben de öndeki panele matkapla delik açmayı planlıyordum belki böyle yaparım

Bayağı güzel duruyor. Karanlık olduğu için tabi tam anlayamadım ama güzel gibi yorumladım. Ben de öndeki panele matkapla delik açmayı planlıyordum belki böyle yaparım
Karanlık fakat orada kenardan gözüken halini de attım karşıdan da öyle gözüküyor sineklik ince olduğu için kamera tam algılayamıyor ama kötü durmuyor kesinlikle ve 10 derece fark ediyor.

Karanlık fakat orada kenardan gözüken halini de attım karşıdan da öyle gözüküyor sineklik ince olduğu için kamera tam algılayamıyor ama kötü durmuyor kesinlikle ve 10 derece fark ediyor.
benim nasıl sizce

Sizin ki direk mesh iyi fakat CM klasiği fanı ucuz modellerde hep az koyuyor öne 2 fan alırsan çok daha iyi olur.
ama önde gördüğün gibi sanırım 2 fan takabiliyorum yani öne 1 üste 1 alsam daha iyi dimi birde bu fanlar dandik mi ondanda sıcaklık yüksek olabilir mi

ama önde gördüğün gibi sanırım 2 fan takabiliyorum yani öne 1 üste 1 alsam daha iyi dimi birde bu fanlar dandik mi ondanda sıcaklık yüksek olabilir mi
Hayır ortada ki fanı yukarıya kaydırın en yukarıya oraya 2 tane daha 12cmlik fan sığması lazım.

Hayır ortada ki fanı yukarıya kaydırın en yukarıya oraya 2 tane daha 12cmlik fan sığması lazım.
fakat fotoğrafa bakarsan 2 tane alıcak gibi var yani yukarıya kaydırsamda 1 2 cantim artacak daha ayrıntılı bakabilirmisin fotoya

Geri