- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biliyorum ucuz fan önerin varmıdırMatx bir kasa olduğu için evet 14 Cm bir tane daha fan alabiliyorsunuz sadece.
Post automatically merged:
öne 1 tane 140mm üste 2 tane 140mm takabiliyorsunuz fan.
evet biliyorum ucuz fan önerin varmıdırMatx bir kasa olduğu için evet 14 Cm bir tane daha fan alabiliyorsunuz sadece.
öne 1 tane 140mm üste 2 tane 140mm takabiliyorsunuz fan.
Evet iyiGpu sıcaklığı demişken furmark 1080p stress testinde 10dk boyunca ekran kartı 66 dereceyi gördü. İyi bir değer mi bu sizce ?
Çok şey istiyorum ama bide ışık varken resim çeker misin? Bende yapmayı planlıyordum böyle bir şey bi fikrim olmuş olurAtayım hocam ki benim sineklik yamuldu biraz yoksa çok daha iyi ayar çekilir.
Şu şekil gözüküyor bende, ön akrilik panel vidalı ve tırnaklı kolayca çıkıyor tırnağı kırmayın yeter.
Çekeyim ama telefona geçmem lazım bir dakika.Çok şey istiyorum ama bide ışık varken resim çeker misin? Bende yapmayı planlıyordum böyle bir şey bi fikrim olmuş olur
Buyur bir sürü fotoÇekeyim ama telefona geçmem lazım bir dakika.
Bu arada eskisinden bile güzelÇekeyim ama telefona geçmem lazım bir dakika.
Buyur bir sürü foto.
Neyle yapıştırdın sinekliği? bir de içerden mi dışarıdan mı yapıştırdınÇekeyim ama telefona geçmem lazım bir dakika.
Buyur bir sürü foto.
Çift taraflı bant ile hocam 5 dakikamı almadı.Neyle yapıştırdın sinekliği? bir de içerden mi dışarıdan mı yapıştırdın
Teşekkürler. Bende şimdi Mesh arıyorum ne alsam diye. Sineklik bulabildim sadece o da olur mu bilmiyorumÇift taraflı bant ile hocam 5 dakikamı almadı.
neden silent modun zararı nedir silent modda çalıştırmassam 79 derece sabit ne yapayım75 derece idealin üst sınırı diyebiliriz. Yinede silent modda çalıştırmamanızı tavsiye ederim![]()
neden silent modun zararı nedir silent modda çalıştırmassam 79 derece sabit ne yapayım
80 derecelere çıkan bir gpu varsa, o kartta tipik olarak mosfet sıcaklığı 90 derece, vmem sıcaklığı ise 100 derece ve üzerini görecektir!neden silent modun zararı nedir silent modda çalıştırmassam 79 derece sabit ne yapayım
yani ne yapmam lazım gaming modda mı kalsın gaming mod default mod olarak geçiyor ve 79 derece sabit kapak açık şekilde ama fanlarım 2 tane var ondan olabilir mi bilmiyorum da ne yapmam lazım @Sunstorm80 derecelere çıkan bir gpu varsa, o kartta tipik olarak mosfet sıcaklığı 90 derece, vmem sıcaklığı ise 100 derece ve üzerini görecektir!