GPU SICAKLIĞI SORUM OLACAKTI

FPS değişmez zaten belki 1-2 fps fark eder önemsiz. Ama o modların hiçbirini kullanmanı önermem. 1700 MHz ye kendin ayarlamanı fan hızını da %80 yapmanı tavsiye ederim. Evet sesli olur ama hem sıcaklık düşer hem performans kaybı olmaz
fan hızını arttırınca 80 yapınca bi adam demişti hatta 3 4 kişi garantiye garanti bitmeden gidiceğini garanti ederim ddemişti sen neden önermiyorsun o modu kullanmamı sıkıntılı iş mi

fan hızını arttırınca 80 yapınca bi adam demişti hatta 3 4 kişi garantiye garanti bitmeden gidiceğini garanti ederim ddemişti sen neden önermiyorsun o modu kullanmamı sıkıntılı iş mi
Fanlar dönmek için tasarlanmıştır sadece oyun oynarken %80 de tutarsan bir şey olmaz. 7/24 %80 yapmak tabi ömrünü azaltabilir

Fanlar dönmek için tasarlanmıştır sadece oyun oynarken %80 de tutarsan bir şey olmaz. 7/24 %80 yapmak tabi ömrünü azaltabilir
80 yapıncada 1710 mhz oldguu için 78 77 felan oluyor

75 kötü değil. 80 üstü olursa el atarsın benim Rog Strix de kasanın yan kapağı kapalı olunca 75 derece açık olunca 65 derece o yüzden yan kapak açık kullanıyorum
Kanka bende de V200 var ön kapağını sök metal tampon ızgaraları var ondan tak feci fark ediyor ben öyle yaptım.

Kanka bende de V200 var ön kapağını sök metal tampon ızgaraları var ondan tak feci fark ediyor ben öyle yaptım.
Bunu söylemen çok iyi oldu. Linki var mı şu ızgaraların?
Post automatically merged:

80 yapıncada 1710 mhz oldguu için 78 77 felan oluyor
1680 Mhz ile 1710 Mhz arasında 1 derece falan oynaması lazım. Başka bir şey vardır o zaman. Silent mode da kullan o zaman en iyisi peformans farkı olmaz zaten

o nedir nerede satılıyor bir de bende 1 önde 1 arkada fan var senin kasanda kaç fan bulunmakta benim kasanın önü mesh ızgara zaten

1680 Mhz ile 1710 Mhz arasında 1 derece falan oynaması lazım. Başka bir şey vardır o zaman
Babam esnaf oradan aldım bende açıkçası ızgara yerine sinek teli taktım çift taraflı bantla ne kötü gözüküyor ne de boğuluyor gayet iyi. Fakat istersen Donanım Arşivi discord kanalından Muammer Beytekin yine adım ulaş bir kaç bildiğim link var atayım oradan.

1680 Mhz ile 1710 Mhz arasında 1 derece falan oynaması lazım. Başka bir şey vardır o zaman. Silent mode da kullan o zaman en iyisi peformans farkı olmaz zaten
acaba bu ekran kartına ffazla voltaj mı gidiyror çünkü power target 100 den 90 a düşüyor

o nedir nerede satılıyor bir de bende 1 önde 1 arkada fan var senin kasanda kaç fan bulunmakta benim kasanın önü mesh ızgara zaten
Benim kasam mesh değil o yüzden yan paneli çıkarınca 10 derece daha soğuk oluyor her şey. Bende 3 önde 1 arkada fan var

Babam esnaf oradan aldım bende açıkçası ızgara yerine sinek teli taktım çift taraflı bantla ne kötü gözüküyor ne de boğuluyor gayet iyi. Fakat istersen Donanım Arşivi discord kanalından Muammer Beytekin yine adım ulaş bir kaç bildiğim link var atayım oradan.
atarmısın da bende ızgara var senin ne demek istediğini anlaymadım bir de sen de kaç fan bulunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,212
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri