Yardım GPU SOĞUTMA İÇİN BU ÜRÜN ETKİLİ OLURMU

bunu uygularsan 6 7 derece düşer ama 80 hiç normal değil
Normal gayette cahillikle alakası yok şehir sıcaklığı kasa yapısı fan yüzdeleri farklı olabilir marka gainward soğutması çok iyi değil biliyorum kendimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısının beyazı var pek halta yaradığı söylenmez görüntüsü de o kadar iyi değil bu parayada asla seyme asusum var bu praya
Atarmısın asusunkini

Normal gayette cahillikle alakası yok şehir sıcaklığı kasa yapısı fan yüzdeleri farklı olabilir marka gainward soğutması çok iyi değil biliyorum kendimde

Atarmısın asusunkini
Reis sen neden atarlanıyon bu kadar adam demişki benimki bu kadar seninki niye öyle

Reis sen neden atarlanıyon bu kadar adam demişki benimki bu kadar seninki niye öyle
Kankam bak atarlanmıyom ben bi kaç tane daha konu açmıştım hepsinde aynı yorumu yapıyor bende tamam anladık seninki geçmiyor yazdım eren kardeşimle aramda bir sıkıntı yok benim amacım sorunuma çözüm üretmek

anlamadık yardımcıda olamıyoruz

0 karta 80 dereceyi normal sanıyo

Kankam bak atarlanmıyom ben bi kaç tane daha konu açmıştım hepsinde aynı yorumu yapıyor bende tamam anladık seninki geçmiyor yazdım eren kardeşimle aramda bir sıkıntı yok benim amacım sorunuma çözüm üretmek
vala knk isimleri aklımda tutamıyorum hatırlasam sormazdım zaten sen dışındada evet bütün ısı sorunlu 5070 lere kendi sıcaklıklarımı söyliyorum örnek olsun diye yardımcı olmak amaçlı

bence bunu almak yerine sana 2 tane kaliteli fan önerim alta tak

vala knk isimleri aklımda tutamıyorum hatırlasam sormazdım zaten sen dışındada evet bütün ısı sorunlu 5070 lere kendi sıcaklıklarımı söyliyorum örnek olsun diye yardımcı olmak amaçlı
Kart modelini üste yazdım

Öner

hem pahalı geldi

Psu üstüne koysam sıkıntı olurmu

Msi 121a kasam var knk web sitesinde alta koyma yeri yok ama ben 1 tane 140 koydum direk vidalamadan etkisi olmuştu öylemi yapsam acaba
koyabilirsin vida yeri yoksa cırt cırta yapabilirsin tabi delik varsa bide psu havayı dışardan alıyo dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,915
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri