Merhaba, GPU-Z görüntüsü aşağıdaki gibi.Memory size sıfır görünüyor normal mi neden olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Neresi sıcak fırsat bunun?Merhaba, GPU-Z görüntüsü aşağıdaki gibi.Memory size sıfır görünüyor normal mi neden olabilir.
Alıntıyı görüntüle
sıcak fırsatlara konu açıp takip edenlere bildirim gönderme sebebini öğrenebilir miyimMerhaba, GPU-Z görüntüsü aşağıdaki gibi.Memory size sıfır görünüyor normal mi neden olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Sürücünüz güncel değil. Güncellemeyi deneyebilirsiniz. VBIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Zaten güncel ise VBIOS, aynı sürümü üzerine kurmayı deneyebilirsiniz.Beyler tamam konu gerekli yerine taşındı farketmemişim açarken. siz hayatta her haltı düzgün yapıyorsunuz sanki
Sürücüde sanırım bir hata var güncel sürücüyü indirirsen muhtemelen düzelir.Merhaba, GPU-Z görüntüsü aşağıdaki gibi.Memory size sıfır görünüyor normal mi neden olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Hocam teşekkür ederim cevap için. güncel VBIOS hangisi bulamadım techpowerup sitesinde. Hatta şuan mevcut VBIOS yazınca da farklı bir modelin BIOS'u çıkıyor.Yardımcı olabilirmisiniz orjinal VBIOS bulmamda?Sürücünüz güncel değil. Güncellemeyi deneyebilirsiniz. VBIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Zaten güncel ise VBIOS, aynı sürümü üzerine kurmayı deneyebilirsiniz.
Kutusu duruyor ise bana tarif edebilir misiniz? Armor mu, normal MSI logolu ve Afterburnerdaki jet mi var, yoksa MSI Gaming logolu ama Afterburner programındaki jet mi var kutuda? Resmini atabilirseniz sevinirim.Hocam teşekkür ederim cevap için. güncel VBIOS hangisi bulamadım techpowerup sitesinde. Hatta şuan mevcut VBIOS yazınca da farklı bir modelin BIOS'u çıkıyor.Yardımcı olabilirmisiniz orjinal VBIOS bulmamda?
Cihaz : MSI GeForce GTX1060 6GB OC V1 GDDR5