GPU-Z Değerleri Hakkında

netreidre

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, GPU-Z görüntüsü aşağıdaki gibi.Memory size sıfır görünüyor normal mi neden olabilir.

Adsız.jpg

dxdiag da ekran kartı gözüküyor mü

sıcak fırsatlar kategorisine açılmış konu

Bi konu açmayı öğrenemediniz, ekran kartı konusunu sıcak fırsatlarda işi ne hacı ?

Beyler tamam konu gerekli yerine taşındı farketmemişim açarken. siz hayatta her haltı düzgün yapıyorsunuz sanki

Beyler tamam konu gerekli yerine taşındı farketmemişim açarken. siz hayatta her haltı düzgün yapıyorsunuz sanki
Sürücünüz güncel değil. Güncellemeyi deneyebilirsiniz. VBIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Zaten güncel ise VBIOS, aynı sürümü üzerine kurmayı deneyebilirsiniz.

Sürücünüz güncel değil. Güncellemeyi deneyebilirsiniz. VBIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol edin. Zaten güncel ise VBIOS, aynı sürümü üzerine kurmayı deneyebilirsiniz.
Hocam teşekkür ederim cevap için. güncel VBIOS hangisi bulamadım techpowerup sitesinde. Hatta şuan mevcut VBIOS yazınca da farklı bir modelin BIOS'u çıkıyor.Yardımcı olabilirmisiniz orjinal VBIOS bulmamda?

Cihaz : MSI GEFORCE GTX 1060 6GB OC V1 DDR5

Hocam teşekkür ederim cevap için. güncel VBIOS hangisi bulamadım techpowerup sitesinde. Hatta şuan mevcut VBIOS yazınca da farklı bir modelin BIOS'u çıkıyor.Yardımcı olabilirmisiniz orjinal VBIOS bulmamda?

Cihaz : MSI GeForce GTX1060 6GB OC V1 GDDR5
Kutusu duruyor ise bana tarif edebilir misiniz? Armor mu, normal MSI logolu ve Afterburnerdaki jet mi var, yoksa MSI Gaming logolu ama Afterburner programındaki jet mi var kutuda? Resmini atabilirseniz sevinirim.

Geri