Neler Yeni

Grafik tasarım için monitör önerisi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
selamlar, tasarım, video edit, 3d gibi alanlarda kullanmak için monitör arıyorum normalde şuan bende

bunun 24 inçlik modeli var ve memnunum uygun fiyata güzel bi deneyim sunuyor, bende bütünlük bozulmasın hemde fiyatı da uygun diye direkt bu modeli almaya karar verdim ama yine de bi sormak istedim bu fiyata bundan daha iyi ips monitör var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

selamlar, tasarım, video edit, 3d gibi alanlarda kullanmak için monitör arıyorum normalde şuan bende

bunun 24 inçlik modeli var ve memnunum uygun fiyata güzel bi deneyim sunuyor, bende bütünlük bozulmasın hemde fiyatı da uygun diye direkt bu modeli almaya karar verdim ama yine de bi sormak istedim bu fiyata bundan daha iyi ips monitör var mıdır?
taksitle alacağım için 2. el alamıyorum*

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Erdem Karaoğlu

taksitle alacağım için 2. el alamıyorum*
Tasarım , görsellik on planda olan işlerde monitör tercihi oled ekran olmalı. Tabi ne kadar profesyonel yaptığınıza bağlı. Şimdilik normal bir motitör ile de başlayabilirsiniz.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Biz professional çizim müşterilerimize Genelde bu üründen veriyoruz hiç birinden bu zamana kadar kötü geri bildirim almadık tavsiye ederim.

Autodesk bütün ürünlerinde bu monitör çok güzel iş çıkarıyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tasarım , görsellik on planda olan işlerde monitör tercihi oled ekran olmalı. Tabi ne kadar profesyonel yaptığınıza bağlı. Şimdilik normal bir motitör ile de başlayabilirsiniz.
profesyonel yapmaya çalışıyorum da o kadar bütçem yok

rynsz

80+ Bronze
Samsung'un modellerine bak tasarımcılar genelde onu tercih ediyor renk oranları canlılığı baya iyi 2k şık monitörlerinde

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Samsung'un modellerine bak tasarımcılar genelde onu tercih ediyor renk oranları canlılığı baya iyi 2k şık monitörlerinde
bildiğiniz model var mı hocam

Biz professional çizim müşterilerimize Genelde bu üründen veriyoruz hiç birinden bu zamana kadar kötü geri bildirim almadık tavsiye ederim.

Autodesk bütün ürünlerinde bu monitör çok güzel iş çıkarıyor.

öneri için teşekkür ederim dell in ürünleri her zaman kaliteli olmuştur

ama aklımı kurcalayan bi şey var şimdi dell 2k philips 1080p
ama philipsin renk gamutu daha fazla ve direkt 8 bit dell ise 6bit + fcr ile 8 bit oluyor

hangisi daha mantıklı sizce?

ama philipsin renk gamutu daha fazla ve direkt 8 bit dell ise 6bit + fcr ile 8 bit oluyor

ekran çözünürlüğü dışında philips daha iyi sanırım

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ekran çözünürlüğü dışında philips daha iyi sanırım
Dell de bu sitede 8 bit görünüyor. https://www.displayspecifications.com/en/model/12312c60 Özelliklerine epeyden bakıyorsan yanlış olma ihtimali fazla. Dell'in kendi sitesinde göremedim. Bu bütçede bence Dell daha iyi bir seçenek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,306
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom