oaK´
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,516
- İsim
- Olcay akbulut
selamlar, tasarım, video edit, 3d gibi alanlarda kullanmak için monitör arıyorum normalde şuan bende
bunun 24 inçlik modeli var ve memnunum uygun fiyata güzel bi deneyim sunuyor, bende bütünlük bozulmasın hemde fiyatı da uygun diye direkt bu modeli almaya karar verdim ama yine de bi sormak istedim bu fiyata bundan daha iyi ips monitör var mıdır?
Philips 272E2FA/00 Monitör
Philips 272E2FA/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
taksitle alacağım için 2. el alamıyorum*selamlar, tasarım, video edit, 3d gibi alanlarda kullanmak için monitör arıyorum normalde şuan bende
bunun 24 inçlik modeli var ve memnunum uygun fiyata güzel bi deneyim sunuyor, bende bütünlük bozulmasın hemde fiyatı da uygun diye direkt bu modeli almaya karar verdim ama yine de bi sormak istedim bu fiyata bundan daha iyi ips monitör var mıdır?Philips 272E2FA/00 Monitör
Philips 272E2FA/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com