Grafik tasarımı bırakmalı mıyım

lyutnık

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
evden uzan bir şehirde grafik tasarım onlisans bolum tuttu ama derse giren hoca bile meslegin onu acik degil yapay zeka yerimize yapiyor falan dedi bende zaten gelmeden once biliyodum bunu ama dersin hocasi bile deyince aklim karisti ve ailemden cok uzaktayim buna degmez gibi simdi donsem sinava da giremem iş olarak ne yapabilirim yaş 20

Valla okumayan da pişman oluyor, bilemiyorum. Grafik iş fırsatlarına da hakim değilim. Ailenin durumu orta/iyi ise bitir.

Yapay zeka bir şeyler yapıyor ama iyi mi yapıyor bilmiyorum atıyorum en kötüsünden ne zaman bir markanın sitesine girsem rezalet... 🤣 He siteyi iyileştiriyim bana şu kadar maaş/para ver desen ona da tenezzül etmezler gibi 🤣

ya ailemin yaninda olsam zorla okurum bitiririm bi sekilde ama bu kadar uzakta olup masraf yapip birde 2 yilimin cope gitmesini istemiyorum
Valla okumayan da pişman oluyor, bilemiyorum. Grafik iş fırsatlarına da hakim değilim. Ailenin durumu orta/iyi ise bitir.

Yapay zeka bir şeyler yapıyor ama iyi mi yapıyor bilmiyorum atıyorum en kötüsünden ne zaman bir markanın sitesine girsem rezalet... 🤣 He siteyi iyileştiriyim bana şu kadar maaş/para ver desen ona da tenezzül etmezler gibi 🤣

Fotoğrafçılık tarafına yöneleceksen mantıklı Kendimde fotoğrafçıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi şehirdesin nereye gideceksin belki yardımımız olur yakınımızda olursan

Fotoğrafçılık tarafına yöneleceksen mantıklı Kendimde fotoğrafçıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi şehirdesin nereye gideceksin belki yardımımız olur yakınımızda olursan
istanbuldan amasyaya geldim universite icin

Biraz uzağa gitmişsin bizden ama video ağırlıklı çalışmanı tavsiye ederim

Bende kendim öğrendim yıllarca. bence bırakma. İyi öğrenip gelişirsen önün açılır.

Video ağırlıklı geliştir kendini en kötü ihtimalle düğün sektörüne girersin

Sanayi'de çıraklığa başlayabilirsin. Eli ayağı düzgün birini buldular mı havada kapıyorlar. Usta oldunmu da ülke çapında aranan adam olursun.

Son zamanlarda benim de aklımda bu mesele. Kesin bir sonuca varmak için henüz çok erken fakat AI'nin şuan için çok fazla miktarda su tükettiğini söyleyecek olursak eninde sonunda devletlerin el atacağını düşünüyorum bu meseleye. Atarlarsa da yapay zekayı bitirmez ancak yavaşlatır (tabii su dışında başka bir çözüm bulurlarsa başka). Uzun lafın kısası Yapay zekayı tasarımlarınızda kullanarak işinizi devam ettirebilirsiniz ki zaten bu işle uğraşanlar yapay zekayı mutlaka kullanıyorlar yoksa diğerlerinin gerisine düşecekler. Fakat şuan da yapay zeka otomasyonları yavaş yavaş popüler hale geliyor oraya bir bakabilirsiniz belki.

Zaten yapay zekayı kullanarak bir sürü para kazanan insanlar mevcut. Sevdiğiniz bir alan bulup o alanda yapay zekayı kullanan insanlara bakın ve nasıl kullandıklarını öğrenmeye çalışın eninde sonunda güzel paralar kazanacaksınız.

Örnek: Yapay zeka otomasyonu, yapay zeka ile site kurmak, Otomasyon yaparak şirketlere satabilir veya kendiniz bir site tasarlayıp aylık abonelik sistemi ile gelir elde edebilirsiniz. VEO ile reklam videoları hazırlayıp bunları fiverr'dan satabilirsiniz.

Bu saydığım örnekleri çok kişi yapıyor, elbette para kazanabilirsiniz ama yapabiliyorsanız en zor işi seçin her zaman en çok para orada var.

evden uzan bir şehirde grafik tasarım onlisans bolum tuttu ama derse giren hoca bile meslegin onu acik degil yapay zeka yerimize yapiyor falan dedi bende zaten gelmeden once biliyodum bunu ama dersin hocasi bile deyince aklim karisti ve ailemden cok uzaktayim buna degmez gibi simdi donsem sinava da giremem iş olarak ne yapabilirim yaş 20
tasarım bitirdim son 2 aydır aylık kazancım 50k üzerinde

aktif olarak yapay zeka kullanıyorum, şuan ai adam akıllı tasarım yapmıyor hocana da selam söyle çok konuşmasın :D

kardom yanlış anlama da 2 yıllık tıbbı sekreterlik vs okusan daha mantıklı harbi diyorum bilgisayarla alakalı TR de okuma kardom okuyacaksan da ya Çin de ya da Hindistan da oku bu 2 ülke haricinde bu konuda eğitim veren ülke yok kardo harbi 2 yılın çöp olur ailenin parasını geçtim kardom yani değmeyecek zamanın gider yani kardo

Geri