Onla alakası yok knk. USD kazanan biri kolay kolay altın almaz. Altın biraz düşmüştü yine yükseldiAmerikada iki banka mı ne iflas etmişti diye hatırlıyorum millet borsadan bunlara geçiyo yine sanırım.
Amerikada banka batınca sadece USD kazanan etkilenmiyor kanka Tahmindi sadece.Onla alakası yok knk. USD kazanan biri kolay kolay altın almaz. Altın biraz düşmüştü yine yükseldi
Altın sınırlı bir kaynak ve muhtemelen hiçbir zaman talep azalmayacak. O neden meteor düşmedikçe özellikle TL kazanan biri için paranı korumanın en mantıklı yolu. Diğer taraftan USD Euro gibi merkez bankaları tarafından regüle edilen para birimlerinin garantisi yok. Dışa bağımlılık faiz ve para basma durumlarına göre ciddi değişim gösterebilir. Ör: ₺.Yatırım Tavsiyesi mi oluyor bilmiyorum ama yinede söyleyeyim; Altın her zaman kazandırır. Doların garantisi yok. Altına çevir.
2 tane 1030'ken aldim geçenlerdede 3 tane 1130'ken aldim 600 TL yakın kâr ettimAlıntıyı görüntüle
Çeyrek altın ise 2008 TL fiyat etiketinde seyrediyor.
Alıntıyı görüntüle
ONS'ta 1998-2000 bölgesindeki direnç geçilirse 2071 hedefine tam gaz devam edebilir. 1913-1915 bölgesindeki destek kaybedilmediği sürece de yükselişler devam edebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir!