Neler Yeni

🔥Gram Altından Tarihi Rekor! 1.216 TL!🔥

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Amerikada iki banka mı ne iflas etmişti diye hatırlıyorum millet borsadan bunlara geçiyo yine sanırım.
Onla alakası yok knk. USD kazanan biri kolay kolay altın almaz. Altın biraz düşmüştü yine yükseldi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yatırım Tavsiyesi mi oluyor bilmiyorum ama yinede söyleyeyim; Altın her zaman kazandırır. Doların garantisi yok. Altına çevir.
Altın sınırlı bir kaynak ve muhtemelen hiçbir zaman talep azalmayacak. O neden meteor düşmedikçe özellikle TL kazanan biri için paranı korumanın en mantıklı yolu. Diğer taraftan USD Euro gibi merkez bankaları tarafından regüle edilen para birimlerinin garantisi yok. Dışa bağımlılık faiz ve para basma durumlarına göre ciddi değişim gösterebilir. Ör: ₺.

Satriani

80+ Bronze
Bu enflasyonla artmayacak hiç bi'şey yok, seçimin sonucu ne olursa olsun TL tarafında erime yine devam edecek. Halihazırda kullanılmayan TL'yi sepet olarak farklı yatırım enstrümanlarına aktarmak daha mantıklı. Uzun vadede borsa ve görünen trendlerde kripto alanında da yukarı yönlü hareket olabilir. tabii ki hiç bir yatırım yöntemi bilmeyen zaten en kolay ve risksiz olan altına yönelip, enflasyon karşısında parasını koruyarak belirli miktarda kar elde etmeyi de başarıyor. Benim döviz tarafında tercihim ise Sterlin olur. (YTD)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
valla düşüşten belliydi fırlama yapacağı çok dibi gördü para olsa biraz daha alacaktım en dipteyken ama şans işte

İceWolf

80+ Silver
ABD deki krizlerden dolayı Dolar karşısında altın değerleniyor, dahada değerlenecektir. Önümüzdeki aylarda 2400 $ seviyelerine kadar gelmesi beklenmektedir. Altının ons fiyatı son 10 günde 1810$ dan 1990$ a çıktı.

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir.

Top Bottom