Sanmam gta4'ün ayrı ayrı mission complete müzikleri bile vardı, bir daha o ayarda olmaz.Oyunun soundtracki inş iyi olur. Bir GTA 4 soviet connection eder mi acaba
4De ki fizikleri 5de batırdılar, san andreas'da ki özgürlüğü 4de yok ettiler, üstüne koyma nerde?Sızan soygun da çalan müzik bile çok iyi ben çok daha iyi olacağını düşünüyorum hep üstüne koyarak yapıyorlar çünkü.
10 senedir bekliyor millet bir zahmet yapsınlar birşeyler4De ki fizikleri 5de batırdılar, san andreas'da ki özgürlüğü 4de yok ettiler, üstüne koyma nerde?
Yaparlar zaten, bi' 10 sene oyunun etkisinde kalırız artık.10 senedir bekliyor millet bir zahmet yapsınlar birşeyler
Fiyat çok önemli değil. CrackGTA 6 için şu an oyunun nasıl olduğundan daha çok bizi ilgilendiren şey fiyatı ve sistem gereksinimleri.
Online oynamak önemli. Tek kişiliği bitirir bırakırsın. Onu çok takmıyorum.Fiyat çok önemli değil. Crack
Yeni oyunlar çok sonra crackleniyor ve online giremeyeceksin.Fiyat çok önemli değil. Crack
Değişir. Cyberpunk hemen kırıldı mesela.Yeni oyunlar çok sonra crackleniyor ve online giremeyeceksin.
Olabilir, ama gta6'nın hemen kırılacağını sanmam.Değişir. Cyberpunk hemen kırıldı mesela.