🔥İndirim Gratis’te Tüm Ürünlerde %70 İndirim!

50 bin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yenilendi suan 90a var
O sitem mesajını yazıp kontrol ettiğimde stoklar gelmişti 4 çeşit spray çektim direkt teşekkür ederim yine de belliki evren bizi duyuyor 😅

Kardeşimde de aynı sıkıntı oldu sipariş başarısız dedi parayı çekti. Kendimde deniyim dedim sıkıntısız siparişi oluşturdu.

O sitem mesajını yazıp kontrol ettiğimde stoklar gelmişti 4 çeşit spray çektim direkt teşekkür ederim yine de belliki evren bizi duyuyor 😅
spray yerine stick alsaydın keşke 90 liraya düsenler

bunlar yani bence bunlar daha iyi spreyden terlemeyi önlemiyor kokuyu değiştiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an çıldırma modunda olduğum için girmiyorum siteye kasım kasım kasılıyor bende ama bir çoğu parfüm, şu otomatik diş fırçası ve aparatları tencere çatal seti bile aldım yalandan yere
tamam dost girince ss at valla cok merak ettim sana zahmet sdklasflikşsa

Mağaza yakın ise mağazadan teslim al yapin sorunsuz sipariş oluşturuyor ben öyle yaptım. 12 parça sorunsuz sipariş oluşturdu şuanda.

2 adet old spice whitewater, 1 adet old spice epic legend, 2 adet nivea men deep dimension, 1 adet nivea men black & white, 1 adet rexona üstün koruma olmak üzere toplam 7 adet roll-on çektim. Teşekkür ederim.

Bu geri zekalı siteye üye olamadım,
"Şifreniz sadece Latin alfabesi karakterleri içerebilir." deyip duruyor şifre kısmında her şey tickli olmasına rağmen.

Gece gece ettirmedik küfür bıraktırmadılar bana.

Hepsini bitirmişsiniz çar çöp kalmış hep ne aç gözlü insanlar var al 1-2 tane geç 10-20 tane al almanın ne mantığı var.

Dümen gibi

Sipariş verecekler için papel %15 gratiste cashback veriyor. Yeni gördüm ya tüh. Bundan sonra alacak arkadaşlar varsa belki işlerine yarar.

Sipariş verecekler için papel %15 gratiste cashback veriyor. Yeni gördüm ya tüh. Bundan sonra alacak arkadaşlar varsa belki işlerine yarar.
ve vodafone pay freezone kaydolursanız alt limitsiz 100tl veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,697
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri