Aga ben siteye giriyom ama boş hiçbir şey yüklenmiyor.bir şey alabilen var mı? öğlenden beri deniyoruz. adresi vs giriyoruz ama bir türlü ödeme sayfasına gitmiyor. kardeşimin hesabında sorun vardır diyip kendime bile hesap açtım yok, olmuyor. son çare olarak mağazaya gönderiyorum kardeşimi. vallahi fena ayar oldum gratise. stokları 1 1 ekliyorlar zaten. sepete ekle diyorum sepete gidince bir bakmışım stok bitmiş. o 1 saniyede alıyor millet.
şampuan stoklanır aslındaParfüm felan varsa alınır.
bro site sürekli çöküyor. uygulamada rahat rahat geziyorsun ama sepete eklediğin ürünleri satın alamıyorsun. ödeme kısmında sorun varAga ben siteye giriyom ama boş hiçbir şey yüklenmiyor.
Ben sabahtan beri 3 4 saat uğraştım sepetteki 20 tane ürün için almıyordu almıyordu en son sipariş vermeyi başardım ödemeyi falan yaptım. Karttan parayı da provizyona attı işlemi yaptı. Aradan 2 saat geçti sipariş iptal edildi diye mail geldi. Teknik sorundan ötürü siparişiniz iptal edilmiştir diyor şaka gibi.bir şey alabilen var mı? öğlenden beri deniyoruz. adresi vs giriyoruz ama bir türlü ödeme sayfasına gitmiyor. kardeşimin hesabında sorun vardır diyip kendime bile hesap açtım yok, olmuyor. son çare olarak mağazaya gönderiyorum kardeşimi. vallahi fena ayar oldum gratise. stokları 1 1 ekliyorlar zaten. sepete ekle diyorum sepete gidince bir bakmışım stok bitmiş. o 1 saniyede alıyor millet.
İndirim olsa da alamıyorsun ki direkt Gratis mağazalarına gitmek şuan en mantıklı seçenek internet sistemleri çökük durumda alınmıyor hiçbir şeyErkek parfümleri ne alemde HighEnd modellerde gerçek indirim var mı?
Sadece Calvin Klein kalmis high-end olarak o da 2500 den 600 kusure iniyorErkek parfümleri ne alemde HighEnd modellerde gerçek indirim var mı?