dostum bilgisi olan birini etiketledim konuyu gördüğü zaman yardımcı olacaktır sanaEvette tavsiye istiyorum yol bisikleti hakkında yok dağdan iyi anlarım
O Bütçeye sıfır gravel alamazsın gibiYaklaşık 3k bütçem var yardımcı olur musunuz
4-5K falan o civarda başlıyor çünkü gravelller.Kaç k lazm
bu arada konfor olarak gravel lar ile dağ bisikletleri arasında çok fark varmı?4-5K falan o civarda başlıyor çünkü gravelller.
Neden gravel tercih ediyorsunuz?
Uzun yol yapacak tozlu patika gibi yollarda girecek çok ince olmayan bi bisiklet bakıyorum gravellerde tekerlekler yol tutusunu daha iyi sağlıyor4-5K falan o civarda başlıyor çünkü gravelller.
Neden gravel tercih ediyorsunuz?
Bende bianchi rcx 429 var uzun yol yapıyorum onunla oturunca çok ağrıtıyorbu arada konfor olarak gravel lar ile dağ bisikletleri arasında çok fark varmı?
Gravel kadro açıları daha çok yol bisikletlerinden yana sadece lastikleri biraz dağ bisikletine benziyor.bu arada konfor olarak gravel lar ile dağ bisikletleri arasında çok fark varmı?
Cyclocross da baktım ama graveller daha iyi gibi geldi bişey daha sorabilir miyimGravel kadro açıları daha çok yol bisikletlerinden yana sadece lastikleri biraz dağ bisikletine benziyor.
Arasında çok fark var tabii
Kaç kCorellinin Graveli vardı bir bak derim son derece güzel bir bisiklet.
Cyclocross da baktım ama graveller daha iyi gibi geldi bişey daha sorabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç k