kaspersky üzerinden tarama yaptım bir sorun göremedi sizce silinmiş mi?Mining virüsü sanırım, şu sitedeki adımları takip edin.
What is Great Discover Virus? How to remove Great Discover virus
Virus Great Discover is a type of malware classified as Trojan Horse, which exploits system resources and uses them to generate cryptocurrency, seriously slowing down computers.tipsmake.com
Yüksek GPU kullanımı devam ediyor mu ? Bu arada bu yüksek kullanım esnasında oyunlarda ciddi performans düşüşü yaşamanız gerekir, hiç test ettiniz mi ?kaspersky üzerinden tarama yaptım bir sorun göremedi sizce silinmiş mi?
Haklı, yani oyunun adını yazıp sonuna indir eki getirince en bilindik siteler çıkıyor zaten. Bu virüse ancak Google'ın 10. sayfasında çıkan sitelerden indirmeye çalışarak ulaşabilirsiniz.Güvenilir olmayan yerden indirirsen yersin virüsü
Yüksek GPU kullanımı devam ediyor mu ? Bu arada bu yüksek kullanım esnasında oyunlarda ciddi performans düşüşü yaşamanız gerekir, hiç test ettiniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklı, yani oyunun adını yazıp sonuna indir eki getirince en bilindik siteler çıkıyor zaten. Bu virüse ancak Google'ın 10. sayfasında çıkan sitelerden indirmeye çalışarak ulaşabilirsiniz.
Güvenilir yer var mı ki hocam?Güvenilir olmayan yerden indirirsen yersin virüsü
Link paylaşımı yasak, mesajınız düzenleyerek silmenizi rica ediyorum.https://www.oyunindir.vip/ev oyunu bu siteden indirmiştim
GPU kullanımı %1
Mesaj otomatik birleştirildi:
galiba indirmeyi beceremedim
Kullanmasını bilirsen, evet.Güvenilir yer var mı ki hocam?
Olmaz mıGüvenilir yer var mı ki hocam?
Olur muOlmaz mı
Gerçekten bütün korsan oyun siteleri zararlı mı? Ve bunların kazancı ne acabaOlur bu konuda deniyimli iki kişi var @Abdurrahman Avf ve @Hudzell
Zararlı olan var olmayan var kullandığım iki site var virüssüzGerçekten bütün korsan oyun siteleri zararlı mı? Ve bunların kazancı ne acaba