Green vs MSI Psu Tercihi

efe911

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba son durumda iki seçenek arasındayım habgisini tercih etmeliyim C tierde
Green Ged 600W 80+ 2299TL
Green GP600A- Ged Power Supply Pc Güç Kaynağı (5yıl Garanti)

A650BN 650 80+ 3000TL

PAZARAMA adlı uygulamadan 700W lık Green Psu almistim bu ürün resmi satıcı tarafından satılmiyor süreçte 5 günü geçmesine rağmen zaten ürünüm gönderilmedi bende iade talep ettim bilginize sunarım

Ekler

• IMG_7742.webp
    IMG_7742.webp
    57.6 KB · Hit: 19
Arkadaşlar merhaba son durumda iki seçenek arasındayım habgisini tercih etmeliyim C tierde
Green Ged 600W 80+ 2299TL
A650BN 650 80+ 3000TL
PAZARAMA adlı uygulamadan 700W lık Green Psu almistim bu ürün resmi satıcı tarafından satılmiyor süreçte 5 günü geçmesine rağmen zaten ürünüm gönderilmedi bende iade talep ettim bilginize sunarım
oluyorsa bu :D buda C tier türkiye marketine özel bir psu ilginç.

Green ged 600 kullanıyorum güzel gibi coil whine hariç

coil ve fandan çok şikayet etmişler yorumlarında hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Green ged 600 kullanıyorum güzel gibi coil whine hariç
fazla yoğun mu sesi

coil ve fandan çok şikayet etmişler yorumlarında hocam
Coil whine bu bütçede alacağın tüm psularda olur. Sessiz fan istiyorsan da bütçeyi artırman gerek.

Coil whine bu bütçede alacağın tüm psularda olur. Sessiz fan istiyorsan da bütçeyi artırman gerek.
ufak tefek seslere okeyim saten suan powerboost bst 500 var onla kiyasliyorum mubarek cernobil santrali gibi

ufak tefek seslere okeyim saten suan powerboost bst 500 var onla kiyasliyorum mubarek cernobil santrali gibi
Coil whine biraz şans işi ya :D ha bu attığım psu çok sessiz midir sanmam ama kafa da ütülemez.

Diğer odadan duyabiliyorum
haa valla sans isi galiba

rampage al öneririm
kullandiniz mi hocam

Coil whine biraz şans işi ya :D ha bu attığım psu çok sessiz midir sanmam ama kafa da ütülemez.
bakalim yorumlari bar mi kullanicilarin sharkoon v2 de kullandim bulsam onu alacaktim memnundum ama piyasa cok degismis

hocam bunun c tier oldugu nerede yaziyor bazilari D demiş

hocam bunun c tier oldugu nerede yaziyor bazilari D demiş
Çok fazla versiyonu var kimisi D kimisi E bu C tier olanı
1773065666143.webp
şu etiketten anladım. DÜZENLEME : Ve bu türk marketi için özel üretilmiş sanırım.
1773065708400.webp

Ekler

• 1773065689025.webp
    1773065689025.webp
    8.7 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
Çok fazla versiyonu var kimisi D kimisi E bu C tier olanı Alıntıyı görüntüle şu etiketten anladım. DÜZENLEME : Ve bu türk marketi için özel üretilmiş sanırım.
Alıntıyı görüntüle
anladım hocam valla bütçe dusurup green ged 600 mu alsam mi da demiyo degilim uzun bi sure konfigrasyon degistirmem gibi min 2-3 yil

Çok fazla versiyonu var kimisi D kimisi E bu C tier olanı Alıntıyı görüntüle şu etiketten anladım. DÜZENLEME : Ve bu türk marketi için özel üretilmiş sanırım.
Alıntıyı görüntüle
bu arada amazon sayfasinda da direkt element dd sticker ile gozukuyo yuksek ihtimal C tier msi dan daha iyidir tahminim

Alıntıyı görüntüle
artı olarak bu elementte NLO yok ilerleyen zamanda problem yaratmaz mi

Son düzenleme:
hocam bu arada sen bi konuda bunu kötülemişsin :D https://forum.donanimarsivi.com/kon...750w-80-bronze-2-387-06-tl-alinir-mi.1101245/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,649
Üyeler
190,072
Son üye
yldryak
Geri