Griden Griye 1 Ms

Adem.y58

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkadaşlar benim bi sorum olucak ben yakın zamanda bilgisayar alıcam full setup dizicem minimum 240 hz monitör vs.
bi monitör gördüm asus un 280hz tuf serisinden monitör 1 ms g ysnc uyumlu vs çok güzel ama şunu merak ediyorum 1 ms derken parantez içerisinde (griden griye) diyiyor bunun normal 1 ms ten farkı varmı yani ben cs go oynarken başka bi oyun oynarken 280 hz i tam gerçek 1 ms olarak vere bilecekmi diğer monitörler gibi bu arada monitör ips linkide:

VG279QM-section3-img_200324.webp

Böyle resimler çok sallama oluyor, 1 ms teknolojilerini çok iyi göstermek için abartıyorlar. Sağdaki 4 gtg IPS monitörü kullanıyorum Asus model. Soldaki görüntüden hiçbir farkı yok tamamen abartı şeyler bunlar.
Katılıyorum.

Arkadaşlar benim bi sorum olucak ben yakın zamanda bilgisayar alıcam full setup dizicem minimum 240 hz monitör vs.
bi monitör gördüm Asus un 280hz tuf serisinden monitör 1 ms g ysnc uyumlu vs çok güzel ama şunu merak ediyorum 1 ms derken parantez içerisinde (griden griye) diyiyor bunun normal 1 ms ten farkı varmı yani ben cs go oynarken başka bi oyun oynarken 280 hz i tam gerçek 1 ms olarak vere bilecekmi diğer monitörler gibi bu arada monitör ips linkide:
Evet gtg zaten gerçek ms değeridir. TN panellerdeki 1 ms de gtg dir. Normalde IPS paneller 4 ms gtg dir fakat burada bütçe arttıkça haliyle adamlar teknolojiyi geliştiriyor ve FAST IPS çıkarıyorlar bu şekilde 1 ms gtg alıyorsun. Zaten 5 ms altını gözün fark etmez tamamen kendini tatmın edersin o kadar. Genel olarak çok güzel bir monitör alman çok iyi olur.

Adı üstünde milisaniye insan gözü milisaniyelik şeyleri tam ayırt edemez
inan bana bazı deliler 1 ms altını bile ayırt ede biliyor az da olsa :D ben cs go da profesyonel düzeyde oynamak istiyorum o yüzden baya sorup soruşturuyorum hem 280 hz hemde ips olması işime geliyor çünkü bazen ağır grafikli oyunları oynuycam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri