Gskill FlareX 2x8 16GB 3200mhz DDR4 Ram 1185TL

Samsung B Die kullanıyor olması lazım. Biraz eski niş bir model ancak bu fiyatta alınır.

Tasarımı bana ddr3 ramlari hatırlatıyor almak istiyorsan al ama ben yine vatandan xpg nin 8 gb 3200mhz tekli 601 tl iken onu alırım

Samsung B Die kullanıyor olması lazım. Biraz eski niş bir model ancak bu fiyatta alınır.
B die değil hocam b die en güçlü çip en pahalı ramlarda kullanılıyor bunda c die olması lazım. SPD ye yanlış giriyorlar değerleri c die olanlar bazen b die olarak gözüküyor thaiphoonda.

Tasarımı bana ddr3 ramlari hatırlatıyor almak istiyorsan al ama ben yine vatandan xpg nin 8 gb 3200mhz tekli 601 tl iken onu alırım
Tam onu demeye geliyordum göze hoş gelmiyor ve ileride kasanıza bağlı olarak sıvı soğutucunuza taciz ve tecavüzde bulunabilir

gskill ripjavs 8x2 ram var, bi 16 lık daha eklemek istiyorum. sizce değer mi ddr4 masraf yapmaya?

gskill ripjavs 8x2 ram var, bi 16 lık daha eklemek istiyorum. sizce değer mi ddr4 masraf yapmaya?
Benim işimi 16gb çözüyor hocam. Ama işlemci olarak 5800x3d gibi canavarın olsa hiç acımam alırdım. 1300 lira o canarın yanında hiçbir şey 😁 öte yandan Ryzen 5600!gibi işlemcim Rtx 4060 ekran kartım olsa 16 ile devam ederdim.

Geri