Neler Yeni

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Suriyelilere sağlık ilaç hizmetleri bedava bize gelince ücretli. Sorsan sağlık ücretsiz uçuyoruz. Onlarında parasını bizden çıkarıyorlar. Özel sağlık sigortası yapıp özel hastaneye gitsem 14 bin tutmaz. Almadığım hizmetin bedeli 14 bin normalde 10 binde 4 bini gecikme faiziymiş. Hani faiz haramdı?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Suriyelilere sağlık ilaç hizmetleri bedava bize gelince ücretli. Sorsan sağlık ücretsiz uçuyoruz. Onlarında parasını bizden çıkarıyorlar. Özel sağlık sigortası yapıp özel hastaneye gitsem 14 bin tutmaz.
bosversene onlar bızım dın kardesımız ustun ırk bızden daha onemlıler :D

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağtay
Ödesem öderim aslında ama kara para aklayan polatlar serbest kalıyor bizede bisey olmaz herhalde 🙂
hocam bana mesaj gelmisti odemeseniz yasal takip baslatılacaktıkr diye 500tl odedim 5300 kaldı odesem mi :D

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
hocam bana mesaj gelmisti odemeseniz yasal takip baslatılacaktıkr diye 500tl odedim 5300 kaldı odesem mi :D
Ödemezsen borç katlanıyor bende olduğu gibi 4 bini gecikme faizi sadece. İşsizsen her ay 600 tlde üzerine ekleniyor. Ama geçmişte af çıktı. 2017 ve 2021'de sanırım. Gecikme faizleri silindi borçlar taksitlendirildi. Yine af çıkabilir yasa değişebilir. Açıkcası ben devletin 9 milyon vatandaşa yasal işlem başlatacağını düşünmüyorum. Göz korkutmak ve ne kadar toplarsak kar mantığı. Yine de karar senin bende ödeme konusunda kararsızım.

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağtay
Ödemezsen borç katlanıyor bende olduğu gibi 4 bini gecikme faizi sadece. İşsizsen her ay 600 tlde üzerine ekleniyor. Ama geçmişte af çıktı. 2017 ve 2021'de sanırım. Gecikme faizleri silindi borçlar taksitlendirildi. Yine af çıkabilir yasa değişebilir. Açıkcası ben devletin 9 milyon vatandaşa yasal işlem başlatacağını düşünmüyorum. Göz korkutmak ve ne kadar toplarsak kar mantığı. Yine de karar senin bende ödeme konusunda kararsızım.
500TL YOLLADIM KNK Bİ 500 DAHA YOLLİCAM DİGER KALANI ODEMİCEM TAKSİT FAİZ FELAN SİLERLERSE ODERİM

ARKADASLAR GSS PRİM BORCU CIKTI HABERİM YOKTU BUGUN MESAJ GELDİ ODEMEDİGİNİZ TAKDİRDE YASAL İSLEM BASLATILACAKTIR DİYE UNV OKUYORUM 24 YASINDAYIM BORCU ODEYEYİM Mİ SİLDİRME SANSIMIZ VAR MI 5800TL BORÇ CIKTI HABERİM YOK BİLGİ VERMİYORLAR BORÇ ÇIKARTIYORLAR
kanka aynı şekilde ya 2500 tl borcum çıktı daha 18 olalı 3 ay oldu şurda şaka gibi

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
19 yaşındayım 4000 borç çıktı sgkya gittim adam tamam sildim dedi baktım e devlete görünmüyodu sonraki gün bir daha göründü bugün yine gidicem sgkya

mevlutkok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mevlüt Kök
Öğrenciyseniz ödemeyin, benim gibi eşşek olmayın. Mezun senemde borç yazılmaya başlamış, tedavi olduğum için her ay ödüyordum, 2800 tl gibi bi para ödedim totalde . Sonra arkadaşım sildirebildiğini söylemişti, gittim sildirdim. İade için dilekçe verdim ama oradan bir şey çıkmadı.

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağtay
Öğrenciyseniz ödemeyin, benim gibi eşşek olmayın. Mezun senemde borç yazılmaya başlamış, tedavi olduğum için her ay ödüyordum, 2800 tl gibi bi para ödedim totalde . Sonra arkadaşım sildirebildiğini söylemişti, gittim sildirdim. İade için dilekçe verdim ama oradan bir şey çıkmadı.
hocam suan ogrenciyim ogrencilik doneminden once borç vardı onları silebilirmiyim ogrenciyken borç gelmedi hiç

mevlutkok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mevlüt Kök
hocam suan ogrenciyim ogrencilik doneminden once borç vardı onları silebilirmiyim ogrenciyken borç gelmedi hiç
Bilmiyorum ama şansını dene derdim. Ben de emin olamamıştım o yüzden ödüyordum ama benim mallığım götümü kaldırıp gidememiştim bi sgk binasına.

bytebard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kasap Cemal
Alakasız olacak ama GSS tüm sağlık hizmetlerini karşılıyor mu ? Diş vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom