Neler Yeni

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Batuhan
Alakasız olacak ama GSS tüm sağlık hizmetlerini karşılıyor mu ? Diş vb.
Valla bence karşılamıyor bir keresinde devlet hastanesine gittim vezneye yönlendirdi 300 tl muayene ücreti ödedim. Eczanede ilaçları sigortasız fiyattan satıyor. O zaman GSS'nin mantığı ne anlamış değilim.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ARKADASLAR GSS PRİM BORCU CIKTI HABERİM YOKTU BUGUN MESAJ GELDİ ODEMEDİGİNİZ TAKDİRDE YASAL İSLEM BASLATILACAKTIR DİYE UNV OKUYORUM 24 YASINDAYIM BORCU ODEYEYİM Mİ SİLDİRME SANSIMIZ VAR MI 5800TL BORÇ CIKTI HABERİM YOK BİLGİ VERMİYORLAR BORÇ ÇIKARTIYORLAR
Universitedeysen çikmamasi lazim sgk ya git bildir silerler normalde okulun bildirmesi lazım

bytebard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kasap Cemal
Valla bence karşılamıyor bir keresinde devlet hastanesine gittim vezneye yönlendirdi 300 tl muayene ücreti ödedim. Eczanede ilaçları sigortasız fiyattan satıyor. O zaman GSS'nin mantığı ne anlamış değilim.
GSS prim borcun var mıydı ?

FurkanIIy

80+ Bronze
Mafyanın hakim olduğu bir devlet. Devletin başındaki mafya ise inşallah maşallah diyerek başa geliyor. Çok garip değil mi?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Batuhan
GSS prim borcun var mıydı ?
Bilmiyorum var olabilir. GSS borcum olunca 300 tl muayene ücreti mi alınıyor? Düzenli ödenince muayane alınmıyor mu? Mantık bu mu? GSS borcunu halen ödemedim bakalım sonuç ne olacak.

bytebard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kasap Cemal
Bilmiyorum var olabilir. GSS borcum olunca 300 tl muayene ücreti mi alınıyor? Düzenli ödenince muayane alınmıyor mu? Mantık bu mu? GSS borcunu halen ödemedim bakalım sonuç ne olacak.
Borcun varsa ve borcunun bir kısmını ödüyorsan sigorta kapsamına girmiyormuşsun alo 170'den öğrendim. Hiç borcunun olmaması lazımmış

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Batuhan
Borcun varsa ve borcunun bir kısmını ödüyorsan sigorta kapsamına girmiyormuşsun alo 170'den öğrendim. Hiç borcunun olmaması lazımmış
Tamamda çok saçma o zaman niye borç çıkarıyorlar. Madem borcum var sigorta kapsamına girmiyorum ödemiyorum diye borç takmayı durdurmaları gerekiyor. Her muayane olduğumda 300 tl vermeye razıyım ben. Zaten yılda 1 kere anca yolum düşüyor. Hem muayenede 300 tl alıp hem borcu ödemediğim halde borc takmaya devam ediyorlar birde faiz işletiyorlar.

bytebard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kasap Cemal
Tamamda çok saçma o zaman niye borç çıkarıyorlar. Madem borcum var sigorta kapsamına girmiyorum ödemiyorum diye borç takmayı durdurmaları gerekiyor. Her muayane olduğumda 300 tl vermeye razıyım ben. Zaten yılda 1 kere anca yolum düşüyor. Hem muayenede 300 tl alıp hem borcu ödemediğim halde borc takmaya devam ediyorlar birde faiz işletiyorlar.
Doğru çok mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,652
Üyeler
161,480
Son üye