GT 1030 ve Rx 550 gibi kartların kac sene gideri var?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,787
Arkadaşlar sadece merakimdan soruyorum düşük bütçede tercih edilen bu 2 kartın sizce kaç sene gideri olabilir?

Arkadaşlar sadece merakimdan soruyorum düşük bütçede tercih edilen bu 2 kartın sizce kaç sene gideri olabilir?
Şu anda bu kartlar yeni nesil oyunları en düşükte 720P'de 30 FPS verdiğini düşünürsek, bazılarını da açamıyor bu arada, yeni oyunlarla işim olmaz diyen biri için kart bozulana kadar gider.

neye göre?

Ben ettim, çünkü yaşadığım yer GTX 1060 3GB'e 2500 isteyen kişilerle dolu. 580 vererek de hata etmediğimi düşünüyorum, sonuçta sıfır ve iyi bir GT 1030 modeli aldım.
Hocam cidden bizim buradada öyle.Rx 470 e ağzını açan 1200 tl diyor siz düşünün.

Hocam cidden bizim buradada öyle.Rx 470 e ağzını açan 1200 TL diyor siz düşünün.
Bir de uçuza bulsan da onun nazıyla uğraşıyorsun, kimi şu saatte ança müsaitim, kimi test ettirmem, kimi ne koyduğunu bilmez sadeçe 2gb yazar.

Bir de uçuza bulsan da onun nazıyla uğraşıyorsun, kimi şu saatte ança müsaitim, kimi test ettirmem, kimi ne koyduğunu bilmez sadeçe 2gb yazar.
Evet o tiplerde çok cidden.Bence 2.el güvenilir olmadığı sürece hiç tercih edilmemeli ama güvenilir birisi olursa tabi ki daha mantıklı ama durum ortada maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun performansı

Evet o tiplerde çok cidden.Bence 2.el güvenilir olmadığı sürece hiç tercih edilmemeli ama güvenilir birisi olursa tabi ki daha mantıklı ama durum ortada maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun performansı
Demeyi unutmuşum, her şeyi halledip son anda vaz geçen bir kitle var , adamın yerine o kadar gidiyorum, 10 dakika bekliyorum, sonra vazgeçtim diyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri