2 sene daha giderArkadaşlar sadece merakimdan soruyorum düşük bütçede tercih edilen bu 2 kartın sizce kaç sene gideri olabilir?
Kim etti?düşük bütçede tercih edilen
Şu anda bu kartlar yeni nesil oyunları en düşükte 720P'de 30 FPS verdiğini düşünürsek, bazılarını da açamıyor bu arada, yeni oyunlarla işim olmaz diyen biri için kart bozulana kadar gider.Arkadaşlar sadece merakimdan soruyorum düşük bütçede tercih edilen bu 2 kartın sizce kaç sene gideri olabilir?
Kimse etmedi hocam genelde sıfır kart alacam diye konu acılan kartlar arasında bu iki kart var onun için soruyorum.Kim etti?
nasıl bir giderden bahsediyoruz ?Arkadaşlar sadece merakimdan soruyorum düşük bütçede tercih edilen bu 2 kartın sizce kaç sene gideri olabilir?
Ben ettim, çünkü yaşadığım yer GTX 1060 3GB'e 2500 isteyen kişilerle dolu. Aero İTX GT 1030'a 580 tl vererek de hata etmediğimi düşünüyorum, sonuçta sıfır ve iyi bir GT 1030 modeli aldım.Kim etti?
İkisi de sıfır olarak alınmaz ki?Kimse etmedi hocam genelde sıfır kart alacam diye konu acılan kartlar arasında bu iki kart var onun için soruyorum.
Hocam cidden bizim buradada öyle.Rx 470 e ağzını açan 1200 tl diyor siz düşünün.Ben ettim, çünkü yaşadığım yer GTX 1060 3GB'e 2500 isteyen kişilerle dolu. 580 vererek de hata etmediğimi düşünüyorum, sonuçta sıfır ve iyi bir GT 1030 modeli aldım.
Bir de uçuza bulsan da onun nazıyla uğraşıyorsun, kimi şu saatte ança müsaitim, kimi test ettirmem, kimi ne koyduğunu bilmez sadeçe 2gb yazar.Hocam cidden bizim buradada öyle.Rx 470 e ağzını açan 1200 TL diyor siz düşünün.
Evet o tiplerde çok cidden.Bence 2.el güvenilir olmadığı sürece hiç tercih edilmemeli ama güvenilir birisi olursa tabi ki daha mantıklı ama durum ortada maalesef.Bir de uçuza bulsan da onun nazıyla uğraşıyorsun, kimi şu saatte ança müsaitim, kimi test ettirmem, kimi ne koyduğunu bilmez sadeçe 2gb yazar.
Oyun performansıneye göre?
Demeyi unutmuşum, her şeyi halledip son anda vaz geçen bir kitle var , adamın yerine o kadar gidiyorum, 10 dakika bekliyorum, sonra vazgeçtim diyor.Evet o tiplerde çok cidden.Bence 2.el güvenilir olmadığı sürece hiç tercih edilmemeli ama güvenilir birisi olursa tabi ki daha mantıklı ama durum ortada maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun performansı