mehmettici
80+ Silver
hocalar cop falan demeyin xeon 5430 ile kullanilacak fiyati 450 TL msinin beyaz pcbli modeli furmark testini yarin atacak
! bence ! xeon e5430 a yakışan bi gpu değil. bütçeyi biraz artırıp daha iyi kart alabilirsin.hocalar cop falan demeyin xeon 5430 ile kullanilacak fiyati 450 TL msinin beyaz pcbli modeli furmark testini yarin ata!cak
hocalar cop falan demeyin xeon 5430 ile kullanilacak fiyati 450 TL msinin beyaz pcbli modeli furmark testini yarin atacak
artmiyo hocam butce bu max yani! bence ! xeon e5430 a yakışan bi gpu değil. bütçeyi biraz artırıp daha iyi kart alabilirsin.
ets , valo , cs oynayacaksan düşünülebilinir ama cidden onun sıfırını 250 ye alıyorduk zamanında çok garipsedim.artmiyo hocam butce bu max yani
neyi cok hocam testlere bakin lutfen orta ayarlarda 60 fps gta açiyorKocaman bir ÇÖP!
Çöp falan demeyin denen konun altına büyük harflerle ÇÖP diye yazman komik olmuş. Adam bilmiyor mu sence iyi olmadığını? Zaten yüksek bütçeli sistem toplamıyor adam eski işlemciye takacak. Amacın nedir burada?Kocaman bir ÇÖP!
neyi cok hocam testlere bakin lutfen orta ayarlarda 60 fps gta açiyor
İkinci elde 500 TL'ye daha iyisi alınabilir.Çöp falan demeyin denen konun altına büyük harflerle ÇÖP diye yazman komik olmuş. Adam bilmiyor mu sence iyi olmadığını? Zaten yüksek bütçeli sistem toplamıyor adam eski işlemciye takacak. Amacın nedir burada?
atarmisin hemenMesaj otomatik birleştirildi:
İkinci elde 500 TL'ye daha iyisi alınabilir.
ben sana r7 240 attım geT li 500 eatarmisin hemen
olmaz hocam o test atmiyorben sana r7 240 attım geT li 500 e
performansi kotu driver destegi yokhd 6850 1gb bak, pazarlıkla 450-500e alırsın